Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombastičan intervju

Meghan otkrila jednu stvar zbog koje se pokajala: 'Vjerovala sam im, a danas zbog toga žalim'

Foto: CBS
1/5
08.03.2021.
u 10:37

"Naša je priča veća od bilo koje bajke koju ste ikad pročitali. Mislim da je Harry spasio sve nas. U konačnici je odlučio. Donio je odluku koja mi je spasila život i spasila sve nas", kazala je Meghan.

Intervju na koji je čekao cijeli svijet konačno je ugledao svijetlo dana i odmah izazvao brojne reakcije. Princ Harry i Meghan Markle  u intervjuu koji su dali kraljici talk showova Oprah Winfrey otkrili su brojne do sad nepoznate detalje o njihovom odnosu s kraljevskom obitelji.Progovorili su o rasizmu u kraljevskoj obitelji, tajnom vjenčanju, gubitku djeteta, odnosu s članovima obitelji, ali i odlasku iz Velike Britanije koji je šokirao cijeli svijet.

Princ je otkrio i zbog čega se odlučio na radikalan potez napuštanja kraljevske obitelji aludirajući na tragičnu smrt svoje majke. – Nismo imali izbora. Nisam htio da se ponovi povijest. Kad to kažem govorim o svojoj majci. Cijelo nam se vrijeme govorilo 'to je tako, tako mora biti'. Govorim naravno o britanskim medijima. Obraćao sam im se kao suprug i kao otac. Nismo dobili dovoljnu podršku obitelji u tom trenutku i želio sam podržati Meghan tim svojim potezom – kazao je Harry i opovrgnuo tvrdnje da su odluku donijeli iza kraljičinih leđa.

Foto: Screenshot/CBS News

– Ona mi je baka i previše je poštujem – objasnio je i priznao da je njegov otac princ Charles (72) prestao kontaktirati s njim jer je uzeo stvar u svoje ruke, a Meghan je istaknula kako se nada da će ljudima pouka ovog intervjua biti da znaju da postoji druga strana i život vrijedan življenja. – Izgubila sam oca, izgubila sam dijete, umalo sam izgubila i identitet, ali i dalje stojim – poručila je supruga princa Harryja koja je naglasila kako nije namjeravala reći ništa šokirajuće niti je pitala o mogućim sankcijama. - Neću živjeti svoj život u strahu – kazala je više puta Meghan.

Oprah je zanimalo i ima li njezina priča s princom sretan kraj. "Naša je priča veća od bilo koje bajke koju ste ikad pročitali. Mislim da je Harry spasio sve nas. U konačnici je odlučio. Donio je odluku koja mi je spasila život i spasila sve nas", kazala je Meghan. Oprah ju je tada upitala i kaje li se zbog čega.

"Postoji jedna stvar zbog koje žalim, a to je da sam im vjerovala kada su rekli da ću biti zaštićena. Vjerovala sam u to", kazala je Meghan i dodala da s Harryjem nije samo preživjela već da sada i napreduju te je zaključila da njezina priča s princom ipak ima sretan završetak.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:22 08.03.2021.

Jadna Meghan. Jos samo da nam kaze kako ju je i Harvey Weinstein zlostavljao...

SI
sisavac
11:12 08.03.2021.

Čisto sumnjam da je cijeli svijet čekao plakanje razmažene žene, nedorasle ozbiljnom poslu i odgovornosti. Njoj nitko nije dobar, nema nikakav odnos s svojom obitelji, nitko je ne trpi, podnosi. Ne vjerujem da ikog u kini, indiji, africi, južnoj americii i ogromnom dijelu europe zanimaju oblajavanje kraljice. Jedino zbog čega ih se još malo prati jest odnos između braće. Jedan će biti kralj, drugi više ne smije ni koristiti plemićku titulu. Klasičan odnos braće plemića, u prošlosti je često to završavalo ratovima.

ME
MediciKM
11:47 08.03.2021.

Čekajte, netko stvarno ovoj tipuši vjeruje?? Kraljevska obitelj je jednim udarcem "ubila" dvije muhe. Princa koji to nije i ove antipatične žene koja si je umislila da je faca. Ajde, tetka, sjedi 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije