Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček na vratima

Viktorija Rađa nasmijala pratitelje novom objavom: “Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50”

Foto: Instagram screenshot
1/6
11.10.2021.
u 18:34

Bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa (44) objavila je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju nakon noćnog izlaska i nasmijala pratitelje.

Bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa (44) objavila je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju nakon noćnog izlaska i nasmijala pratitelje.

-Izađeš nakon sto godina, vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima u svom stilu “Prije sin od 18 dolazi kući,nego mater od 50” Jel’ to jedan pravi dalmatinski klasik!? Ok. Bilo je ponoć i dvadeset. Dočekuju li vas vase majke još uvijek na vratima? Žuljaju li laktove na prozorima?- napisala je Viktorija ispod fotografije na kojoj je pozirala u bež haljini bez cipela na nogama.

U komentarima se uskoro javio i njezin sin Roko, ali i brojni pratitelji. "Prejako haha ja bi sve dala da mi kaže gdje si do sad", "Tek su ti 44", "Pobrinut ću se da se to ne dogodi opet", "I to nadodavanje godina je tipični dalmatinski klasik", "Mara! Nek ti je rekla!" , pisali su joj pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Inače, Viktorija je u braku s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom s kojim ima dvojicu sinova- Niku i Roka, a Viktorija često ističe kako je na njih iznimnom ponosna.

Supružnici su nedavno su bili na putovanju u Americi gdje su podržali Tonija Kukoča tijekom ceremonije primanja u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a Viktorija je podijelila brojne fotografije na društvenim mrežama. Bračni par Rađa nedavno je proslavio i 20 godina braka i tim povodom Viktorija je objavila seriju fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno i zahvalila mu na divna dva zajednička desetljeća.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 


 
Ključne riječi

Komentara 3

MU
Muncimir
19:56 11.10.2021.

Kad je mater droca onda je to tako.

Avatar Tombstone
Tombstone
20:28 11.10.2021.

Kak to da Viktorija ima pratitelje a razne pevaljke i nazovi glumice i vase influencerice obozavatelje?

KA
karlodrago
19:17 11.10.2021.

Jel to ona dama iz plesa sa zvijezdama.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije