Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica zabrinuta

I Severinin suradnik zaražen koronavirusom, završio u bolnici: 'Stanje se pogoršalo'

Foto: Instagram screenshot
1/6
24.06.2020.
u 15:45

Severina je Dušanovu objavu podijelila na svom Instagram profilu, a ranije mu je poslala i komentar podrške.

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu je podijelila objavu fotografa Dušana Petrovića s kojim je često surađivala. Dušan je naime, zaražen koronavirusom, te je završio u bolnici.  

"Hvala svima na porukama podrške i ispričavam se što nisam odgovorio. Noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovdje. Čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas mada ćemo i to pobijediti", napisao je Petrović uz fotografiju na kojoj se vidi da je u bolnici.  Dušan je već nekoliko dana ranije otkrio da je pozitivan na Covid-19.

Foto: Instagram screenshot

"U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u namjeri da budem s majstorima jer su nam radovi uveliko u tijeku. U ponedjeljak je sve bilo ok. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, ali sam ja to pripisivao tome što sam prethodnog tjedna imao devet snimanja i noću sam editirao i nisam spavao. Ponedjeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, s temperaturom 38,8 i s groznicom. Bilo mi je baš loše, to je bio prvi simptom. U utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv" napisao je duša. U komentarima mu se javila i pjevačica. 

Foto: Instagram screenshot

"Dragi Dušane, želim ti brz oporavak. Volimo te i pozdravljamo svi" napisala je. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

K0
K0mentar
17:00 24.06.2020.

Od kad Severina putuje vlakom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije