Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika bol

Neopisiva tuga za obitelj glumca! Njegova supruga i on proživljavaju najteže dane

Foto: profimedia
1/4
24.06.2020.
u 17:57

James Van Der Beek podijelio je s obožavateljima kako je njegova supruga u 17. tjednu trudnoće imala sponatni pobačaj. Par ima petero djece.

Zahvaljujući Dawson Creeku glumac James Van Der Beek stekao je veliku popularnost koju uživa i danas, za razliku od većine hollywoodskih kolega koji iza sebe imaju buran ljubavni život, kod Jamesa to nije slučaj. Od 2010. godine u sretnom je braku s Kimberly Brook, a par zadnjih mjeseci nažalost prate samo tragedije. Krajem prošle godine Kimberly i James izgubili su svoje šesto dijete i ove godine Kimberly je ostala trudna, ali nažalost izgubila je bebu. Putem Instagrama James je objavio ovu tužnu vijest te je napisao:

- Nakon što smo prošlog studenog javno pretrpjeli pobačaj, bili smo presretni kada smo saznali da je Kimberly trudna. Ali proteklog vikenda, opet, u 17 tjednu ... duša koju smo bili uzbuđeni dočekati dala nam je lekciju koja nije uključivala prisutnost u ovom svijetu. Napisao je kako su tu večer njegovu suprugu hitno odvezli u bolnicu i dok je boravio s njom u bolnici samo jedna misao mu se vrtjela glavom; moramo se bolje brinuti jedni o drugima.

Foto: Instagram screenshot

- Svijet trenutno boli. Ima poricanja, šoka, ljutnje - svi stari obrasci na koje se vraćamo kada prolazimo kroz traumu. I ne postoje riječi koje bi olakšale tu bol ... A izlaz iz toga? Započinje s otvorenim umom i razmišljanjem o ovome: Kako se možemo bolje brinuti jedni o drugima?  I svim obiteljima koje su prošle ovo ... niste sami - napisao je glumac. James i Kimberly u braku su od 2010. godine i imaju petero djece; Oliviju (9), Joshuu (8), Annabelu (6), Emiliju (4) i Gwendolyn (1). Ovo je peti put da je Kimberly imala spontani pobačaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije