Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi u šoku

VIDEO U stravičnoj nesreći preminuo 18-godišnji TikToker, tužnu vijest obznanila njegova majka

Foto: Instagram
1/3
05.08.2021.
u 09:07

Tužnu vijest potvrdila je njegova majka Tassie na Timorhyjevom Tik Tok profilu kojeg prati više od 202.000 pratitelja.

Influencer Timothy Hall, na društvenim mrežama poznatiji kao "Timbo the Redneck", prošlu subotu preminuo je u tragičnoj nesreći, obznanila je njegova obitelj. Timothyju je bilo samo 18 godina, a poginuo je dok je dok je pokušavajući izvesti trik s kamionetom. Nešto je pošlo po zlu, Timothy je izletio kroz vozačev prozor, a kamionet se prevrnuo i poklopio ga. 

Tužnu vijest potvrdila je njegova majka Tessie na Timorhyjevom Tik Tok profilu kojeg prati više od 202.000 pratitelja. - On više neće snimati videa, nikad više. Moj sin je jučer stradao u teškoj nesreći i nije uspio preživjeti. Htjela bih zahvaliti njegovim fanovima. Volio je TikTok i vjerovao da ga fanovi podržavaju, to mu je puno značilo. Ponekad me nije htio slušati, samo je rekao 'Napravit ću to za TikTok", rekla je u videu. -Moje srce je slomljeno - dodala je shrvana majka. 

@timbotheredneck

 

♬ original sound - Timothy

Pokrenuta je i GoFoundMe kampanja s ciljem prikupljanja novca za njegov pogreb čiji troškovi iznose oko 9500 dolara (nešto više od 60.000 kuna). Iznos je na kraju i prikupljen, a majka Tessie zahvalila je svim donatorima. 'Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo iz sveg srca', kazala je Tessie. 

Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 3

KR
Krud
09:25 05.08.2021.

Još jedan dokaz Darwinove teorije.

Avatar Malazan
Malazan
09:28 05.08.2021.

Prevara. Sad kad su prikupili novce pojavit će se Thimoty the hill billy

BO
bolnaistina
09:50 05.08.2021.

A man se pitam kaj je to TIK TOKER, kaj dela, je kaj izmislil pametnoga, poboljšal industriju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije