Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA SENZACIJA

VIDEO: The Frajle su zapjevale u našem studiju i otkrile nam brojne zanimljivosti iz karijere

The Frajle
Foto: Večernji list
1/11
22.02.2024.
u 17:00

Novosadski trio 2. travnja u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu obilježit će 15 godina karijere, a u našem studiju pjevale su neke od svojih najvećih hitova

The Frajle - Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada, osvajaju publiku još od 2009. godine. Glazbeni stil prožet je pop-zvukom, swing ritmovima, panonskom melankolijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom. 

Ambasadorice dobre zabave, kako ih još nazivaju, pune koncertne dvorane gdje god se pojave i trenutno su jedan od koncertno najaktivnijih bendova koji podjednako osvajaju srca publike u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. Ove godine slave 15 godina rada, a jubilje će obilježiti koncertom u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu 2. travnja. 

Frajle su i naše gošće u studiju Večernjeg lista, gdje su otpjevale i neke od svojih hitova, ali nas podsjetile i na najzanimljivije trenutke svoje karijere. 

Bend sa svojih sedam studijskih izdanja ima jedinstven autorski pečat koji se čuje u pjesmama Ich liebe dich, Štiklice, Fina, Kad se ljubimo, Ljubav na dar, Tamburaši, ali također i u obradama drugih izvođača. Frajle svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na originalan način mogu iznijeti pjesme kao što su Meni trebaš ti ili tradicionalne pjesme kao što su Jovano Jovanke te Tri metera somota ili Evo banke, cigane moj. 

Što su nam sve rekle Frajle i kako zvuče uživo, pogledajte u videu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije