Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljivi sinčić

VIDEO Prijovićkin sin dobro se zabavio i zapjevao na pozornici: Aleksandra objasnila zašto se tako ponaša

Zagreb: Peti koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/48
07.12.2023.
u 11:34

Aleksandra Prijović održala je posljednji, peti koncert u zagrebačkoj Areni, a pažnju je na trenutak ukrao i njezin preslatki sinčić, četverogodišnji Aleksandar koji se popeo na pozornicu i sve dobro zabavio.

- Voljela bih i šestu Arenu! Možemo li napuniti i šestu? - glasno je upitala srpska pjevačica Aleksandra Prijović na sinoćnjem, petom i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni. - Ovo je najbolja Arena, posebno sam se potrudila za vas - dodala je Prijović, a atmosfera na koncertu doista je bila posebna. Njezini obožavatelji u prepunoj Areni s njom su pjevali u glas baš svaku pjesmu, a ona im je poručila kako je počašćena i ponosna.

- Bila sam bolesna i svašta nešto, ali samo zbog vas sam se posebno potrudila - govorila je lijepa 28-godišnjakinja koja je napravila veliki glazbeni uspjeh i napunila čak pet zagrebačkih Arena, zbog čega su je mnogi prozvali fenomenom i jednom od onih na koju se mlađi, ali i stariji izvođači mogu samo ugledati. 


Posebnu pažnju na sinoćnjem koncertu ukrao i njezin četverogodišnji sinčić Aleksandar koji se prvo zabavljao s plesačima u publici, a majka Aleksandra mu se obratila s pozornice. - Mili moj, vidim da se tu lijepo zabavljaš s plesačima. Hoćeš li doći s mamom na pozornicu? - upitala ga je Prijović, a potom objasnila svima da njezini koncerti nikako ne mogu proći bez njega i da će ga uvijek voditi sa sobom. 

 

VEZANI ČLANCI:


Maleni i razigrani dječak pred kraj koncerta odvažio se popeti na pozornicu, ali je bilo zanimljivo ono što je ondje radio. Naime, maleni Aleksandar se beljio u kameru i smijao, a nakon otpjevane pjesme 'Zvuk tišine' u kojoj je po prvi put sudjelovao i njezin sinčić, otkrila je razlog njegova ponašanja. - On se belji i ovako ponaša jer dolje na ekranu vidi svoj tatu koji je s druge strane u produkciji, pa ovo njemu poručuje - kazala je lijepa pjevačica koja je tijekom večeri ugostila mnoge poznate regionalne glazbenike kao što su Maya Berović, MC Stojan, Dejan Matić, Osman Hadžić i Dejan Kostić.

 

 

Svom sinu je u nekoliko navrata poručila - Volim te, sine moj - a, potom je dodala - Ovo je izvan scenarija, nemojte zamjeriti. On je jako želio izići i on je postao dio turneje i meni najbitniji - poručila je pjevačica, a zatim i nastavila s koncertom. Podsjetimo, Aleksandra je sina dobila s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, kojeg je njezin muž Boba dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić. Par je u braku od lipnja 2018. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze.

 

VIDEO Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim'

 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:03 07.12.2023.

Muzika za potkapacitirane

DU
Deleted user
12:54 07.12.2023.

Podnaslov "Neodoljivi Sinčić". Ako ovo vidi Vladimira Palfi bit će svega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije