Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAO U SLOVENIJI

VIDEO Previše se opustio: Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari

Foto: Screenshot
1/4
21.05.2022.
u 23:12

Zadarski pjevač nastupao je na festivalu koji se održava u slovenskim Marezigama na 'Danima vinogradara'

Mladen Grdović sinoć je održao koncert u Sloveniji na 'Danima vinogradara', no njegov nastup nije baš najbolje prošao.

Riječ je o festivalu koji se održava u slovenskim Marezigama, a koji slavi 50. obljetnicu. Tema jučerašnjeg dana bila je 'Dan vinogradara', pišu slovenski mediji, a u sklupu kojeg je nastup imao zadarski pjevač Mladen Grdović. 

Grdović je očito malo previše uživao u vinu jer je jedva stajao za mikrofonom držeći se za stalak, a na kraju je pao na pod. 

 

- Pivan ja i dalje - govorio je u mikrofon dok je sjedio na podu. Iako su se mnogi smijali, na snimci koja kruži društvenim mrežama čuje se i nezadovljstvo publike. Na pozornicu su tada došli zaštitari koji su podigli pjevača i oduvkli ga. 

Grdović je u ožujku otkrio kako se pomirio sa suprugom Brankicom. Njihov brak službeno je okončan u listopadu 2020. godine. Fotografi su ih već nekoliko puta uhvatili u zajedničkom društvu, a sada su se i službeno pomirili. 

-Jako mi je drago što sam se pomirio sa svojom Brankicom, danas ću ručati kod nje, neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari. Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome da skrećemo s puta, to je normalno za nas - rekao je Mladen tada. 

Ključne riječi

Komentara 18

DJ
DjD
00:13 22.05.2022.

A da ga netko napokon odvede na liječenje?

DA
DaliborZoraja
07:35 22.05.2022.

daj vodite ga na prisilno ljecenje u Vrapce , kod dr. Bagarica , za par mheseci vise ni okusit alkohil nece. tako sam i ja , sad sam izljecen

PR
prajdali100
23:24 21.05.2022.

On je meni simpa tip,zabavan je i duhovit ali ovo je krajnje neprofesionalno i jadno.Baš se srozao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije