Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima rješenje

VIDEO Naša glumica se ne boji korone: 'Ljudi, nemojte paničariti. Popijte jednu ljutu!'

Foto: Instagram
1/5
27.02.2020.
u 17:56

U svojim Instagram pričama glumica Bojana Gregorić Vejzović osvrnula se na histeriju oko koronavirusa u Hrvatskoj.

- Jedino što mi je drago da nema ovih masovnih okupljanja na Trgu bana Jelačića gdje budu oni odvratni štandovi jer sad konačno možemo vidjeti Jelačića i lijepe zgrade - kazala je Bojana Gregorić Vejzović dok se šetala glavnim zagrebačkim trgom. Za glumicu nema panike oko pojave koronavirusa, a svojim pratiteljima preporučuje da čitaju preporuke znanstvenika Ivana Đikića i popiju jednu "ljutu".

Pogledajte kako se Bojana Gregorić Vejzović brani od korona virusa.

U kasnijem dijelu videa, njezina kujica Aska je preplašena, ali ne od korone!

- Kaj je Aska? Je*o koronu, mene strah grmljavine. Eto, svatko ima svoju paranoju. Smirimo se! Čitajmo što pametni ljudi pišu - poručila je svom psiću koji je bio vidno uzrujan zbog grmljavine nakon kratkog nevremena koje je zahvatilo zagrebačko područje jučer u posljepodnevnim satima.

1/6

Inače, Bojana je nedavno proslavila 48. rođendan, a zbog mladolikog izgleda i bezvremenske ljepote, glumica uopće ne izgleda kao da je na pragu pedesete.

Tim povodom, prije desetak dana objavila je crno bijelu fotografiju sebe kao 18-godišnjakinje, a mnogi su primjetili kako se uopće nije promijenila.

- Jedina je razlika u boji fotografije. Sretan rođendan, bezvremenska - napisala je hrvatska sportašica Sandra Perković. Naša bivša manekenka Iva Radić također je komentirala te joj u komentaru poželjela sretan rođendan uz poruku kako je zbilja bezvremenska ljepotica. Inače, Bojana sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije sa svojih predstava, ali i one u ležernom izdanju, a za svaku dobije mnoštvo komplimenata.  

Ova dugogodišnja UNICEF-ova ambasadorica dobre volje za Hrvatsku, u prosincu se vratila iz jednog od najvećih izbjegličkih kampova na svijetu 'Za'atri' u Jordanu gdje se družila s izbjeglicama u kontejnerskom naselju.

– Današnje misli: zahvalnost i poniznost! Među djecom i ljudima koji su izgubili sve osim osmijeha i nade! Zdravi smo i imamo krov nad glavom, onda trebamo uzviknuti: Hvala ti, živote! – poručila je glumica nakon druženja s djecom u izbjegličkom kampu. Svoja iskustva iz kampa Bojana je redovito dijelila s pratiteljima pa je tako otkrila i da izbjeglice dobivaju svega 30 dolara mjesečno za osnovne životne potrebe kao i da Jordan ima čak 14% stanovništva koje živi u potpunom siromaštvu. Unatoč tome, vjeruju da su pred njima bolji i svjetliji dani.


 
Ključne riječi

Komentara 2

CH
chupakabra
13:08 28.02.2020.

Najljepša naša glumica :-))

SJ
Samo ja
19:07 27.02.2020.

Inace sta si pojela danas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije