Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rođendan

Naša glumica otkrila nevjerojatnu sličnost s bakom: 'Svi iz obitelji su to govorili'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
01.12.2019.
u 20:00

Mnogi pratitelji su komentirali kako je Bojana jako slična baki te su krenuli komentari o dobroj genetici.

Glumicu Bojanu Gregorić Vejzović uhvatila je nostalgija, pa je na rođendan bake Danice objavila njezinu fotografiju te joj posvetila objavu prožetu emocijama. 

"Danas bi mojoj baki Danici Gregorić bio rođendan. Obožavala sam ju! Jutros mi je odmah ušetala u misli. Nedjeljom ujutro dotrčala bih u njezinu sobu i uvukla joj se u krevet, a ona bi mi tada čitala knjige za klince koje je uvijek imala spremne uz svoju literaturu na 'nahtkaslu' kako je govorila... Čitala bi, i čitala... Dok ne bi otkucalo podne, tada bi znala reći: 'Ostat će dedica gladan, idemo na brzinu nešto skuhat!' Svi iz obitelji govorili su kako smo nalik jedna drugoj... Naišla sam danas na ove naše fotke... Uistinu smo iste" napisala je bojana ispod kolaža fotografija nje i bake Danice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas bi mojoj baki Danici Gregorić bio rođendan.Obožavala sam ju!Jutros mi je odmah “ušetala” u misli.Nedjeljom ujutro dotrčala bih u njezinu sobu i uvukla joj se u krevet,a ona bi mi tada čitala knjige za klince koje je uvijek imala spremne uz svoju literaturu na “nahtkaslu” kako je govorila😁... Čitala bi ,i čitala...dok ne bi otkucalo podne,tada bi znala reći “Ostat će dedica gladan, idemo na brzinu nešto skuhat!”😄Svi iz obitelji govorili su kako smo nalik jedna drugoj...Naišla sam danas na ove naše fotke...uistinu smo iste❣️ #mojaNani #cherishYourGrandParents #grandma #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

 

Mnogi pratitelji su komentirali kako je Bojana jako slična baki te su krenuli komentari o dobroj genetici. Jedna pratiteljica je napisala sljedeće: "Unuke su uvijek sličnije svojim bakama nego roditeljima. Tako sam i ja slika i prilika svoje bake. Na ovim dvjema slikama jako se vidi vaša sličnost. Pokupili ste sve najljepše na baku"

Podsjetimo, Bojana se u mlađim danima bavila baletom, a još uvijek obožava vježbati te tvrdi da joj to pomaže u borbi s migrenom. Inače, ova bivša balerina je majka dvoje djece i supruga glumca Enesa Vejzovića.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:30 01.12.2019.

Blago njoj, ja recimo uopće nisam sličan svojoj baki.

JG
jozagulikoza.guli
20:40 01.12.2019.

A smisao ovog članka je ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije