Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u zadruzi

Hrvatica napala bivšeg u srpskom showu: 'Zgazit ću te do kraja i uništiti'

Foto: Instagram
1/6
17.09.2020.
u 15:07

- Bio je sa mnom jer sam mu kuhala i prala. Radila sam dva posla kako bi nam plaćala stan svaki mjesec oko 3.500 kuna. Varao si svaku djevojku, ološu jedan. Zgazit ću te do kraja i uništiti. Moja majka nikada nije podržavala našu vezu - vikala je uzrujano Paula.

Hrvati Paula Hublin i Fran Pujas iz dana u dan podižu sve više prašine u kontroverznom srpskom showu 'Zadruga'. Neki dan prekinuli su pred kamerama, a svoj prljavi veš i dalje iznose pred milijunima gledatelja. Nakon što je Paula javno otkrila kako ju je Fran fizički zlostavljao priča se još više zakotrljala. Naime, manekenka je u emisiji otkrila i kako je radila dva posla dok se njezin partner doma izležavao.

1/6

- Bio je sa mnom jer sam mu kuhala i prala. Radila sam dva posla kako bi nam plaćala stan svaki mjesec oko 3.500 kuna. Varao si svaku djevojku, ološu jedan. Zgazit ću te do kraja i uništiti. Moja majka nikada nije podržavala našu vezu - vikala je uzrujano Paula.

Otkrila je i da je jednom prilikom završila u bolnici, a posebno ju je šokiralo ponašanje njezinog sada već bivšeg partnera.
-Osjećala sam se jako loše i otišla u bolnicu u Varaždin. Nije me niti nazvao i pitao kako se osjećam. Prijatelj mi je idućeg dana otkrio kako je u našem stanu spavala jedna nemoralna djevojka. Taj stan sam ja plaćala, a on je dovodio druge žene. Gadiš mi se - pričala je Hublin.

Fran je potvrdio kako je u stanu tog dana bila jedna djevojka, a Pauli je to odlučio prešutjeti jer je, kako kaže, psihopat koji mu je svakodnevno provjeravao poruke na Instagramu i kontrolirao život. Pravdao se i kako je ta djevojka spavala u krevetu s njihovim prijateljem, a ne s njim. - Znaš i sama da te nikada nisam prevario nego sam se bojao da ćeš burno reagirati. Ništa nije bilo između nas - kazao je Fran.

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:40 17.09.2020.

E moja draga sramotiš sebe a onda i nas. Što je tebi to trebalo?

PO
pole
20:12 18.09.2020.

Mala, PR iz Urnebesa i Gazdina mula iliti poštar.... Super kombinacija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije