Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašao ju

Naš glumac objavio fotku iz djetinjstva na kojoj je neprepoznatljiv. Znate li o kome je riječ?

Foto: Instagram
1/7
11.08.2020.
u 07:00

Na fotografiji se vidi kako glumac je izgledao kada je još bio maleni dječak, te ga je teško prepoznati.

Glumac Goran Bogdan objavio je fotografiju iz djetinjstva na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi kako je izgledao kada je još bio maleni dječak, te ga je teško prepoznati. 

"U što naraste moj Gorane. Gle što nađoh. Riječima bezvremenskog Arsena reći ću oooo mladosti... A uz ovu ide još bezvremenski Mak iz meni možda najdraže zbirke bivše Jugoslavije" napsiao je uz objavu i podijelio pjesmu Uspavanka Maka Dizdara. 

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Podsjetimo, Goran je početkom godine u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film "Otac" Srdana Golubovića i na crvenom tepihu pojavio se bez svoje djevojke Jovane Stojiljković s kojom je bio u vezi. 
Nedugo nakon toga mediji su pisali pisao kako su 39-godišnji Bogdan i njegova 12 godina mlađa djevojka navodno prekinuli nedavno.

Ni Jovana ni Goran nisu bili dostupni za komentar, ali sve do nedavno zajedno su se pojavljivali na premijerama i Jovana je često boravila u Zagrebu, kao što je i Goran često odlazio u njezin Beograd. Prva informacija o njihovoj vezi pojavila se prošlog proljeća, a zajedno su tada snimali i drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom". Jovana je dvije godine prije veze s Goranom bila u vezi s košarkašom Bogdanom Bogdanovićem i šuškalo se kako će se zbog te ljubavi preseliti i u Ameriku, ali par na kraju nije uspio održati vezu na daljinu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bernasconi
Bernasconi
11:57 11.08.2020.

A jesu li,se sreli ikada na pola puta?

BL
bluescreen
08:46 11.08.2020.

Sjećam ga se dok je glumio na veš mašini..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije