Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'

Božidar opet ljut: 'Mislim da se mora popraviti stručna komisija, bojim se da članovi tima opet ne naprave grešku'

Foto: RTL
1/11
21.12.2021.
u 17:55

U ponedjeljak su 'šefa' Nesalomljivih Božidara slomile niske ocjene, a večeras neskromno vjeruje kako će zaslužiti tri desetke. „Mislim da se danas mora popraviti stručna komisija jer ako se ne popravi – ja idem doma!“ zaprijetio je.

Drugi je dan blagdanskog specijala 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' u kojem nekadašnji protivnici iz 'Večere za 5 na selu' sada kuhaju kao složan tim, no to nije pravilo u svakoj ekipi jer će i danas biti drame među sudionicima Nesalomljivih.

U ponedjeljak su 'šefa' Nesalomljivih Božidara slomile niske ocjene, a večeras neskromno vjeruje kako će zaslužiti tri desetke.

„Mislim da se danas mora popraviti stručna komisija jer ako se ne popravi – ja idem doma!“ zaprijetio je Božo koji se još uvijek ljuti na sudionike svog tima Lukreciju i Ivana zbog jučerašnjeg neuspjelog deserta: „Ja se ne bojim novog kuhanja, mene je samo strah da oni opet ne naprave grešku u kolačima.“

I dok Nesalomljivi pronalaze zajednički jezik i način kuhanja, ostali timovi su vrlo složni te vjeruju da mogu dobro odraditi svaki kulinarski zadatak, pa čak i onaj vrlo zahtjevan poput današnjeg, javlja RTL. Naime, večeras će timovi morati rekonstruirati božićni jelovnik zagorskog chefa Tomislava Špičeka. U 90 minuta ekipe će morati pripremiti štrudlu od vrganja za toplo predjelo s umakom, nadjevenu puricu s umakom i prilogom te čak dva deserta – muffine i rolice s cimetom. 

„Sve je super, ali čini mi se dosta komplicirano i teško“, priznao je Leo iz riječkog tima, ali i samo ime njegove ekipe govori – „Krepat, ma ne molat!“ što bi u prijevodu značilo – Umrijeti, ali ne odustati! 

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet',sudjeluje u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije