Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivi trenutak

VIDEO Emotivni susret Kate Middleton i djevojčice koja se borila s leukemijom! Tada joj ispunila želju

Foto: Reuters/Pixsell
1/40
23.03.2024.
u 20:00

Sve je rastužila vijest da britanska princeza Kate Middleton ima dijagnosticiran rak, a sada internetom kruži video kada je pak ona bila podrška petogodišnjoj djevojčici koja se borila s opakom bolešću...

Nakon što je princeza od Walesa, Kate Middleton javno obznanila da se bori s opakom bolešću - rakom, internetom je počeo kružiti video dirljivog trenutka kada je princeza odjenula rozu haljinu kako bi upoznala djevojčicu kojoj je dijagnosticiran rak. Kada je čula da se petogodišnja Mila Snedon liječi od leukemije, Kate je nosila ružičasto zato što je doznala da je to Milina najdraža boja. 

Kate ju nije smjela zagrliti zbog pandemije koja je tada harala svijetom, ali joj je rekla da je jako želi pomaziti, a njihov susret je posebno sada dirnuo svijet zbog bolesti s kojom se princeza trenutno suočava. 

 

Emotivni video možete pogledajte OVDJE

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/8

 

Podsjetimo, video koje je objavio BBC princeza je objasnila kako je u ranoj fazi liječenja te da joj je opaka bolest otkrivena testovima. Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci, no pokušala je i umiriti javnost. -

Dobro sam i svakim danom postajem jača - priznala je emotivno Kate. Više detalja o bolesti nije otkrila, ali iz Kensingtonske palače tvrde da su uvjereni da će se princeza potpuno oporaviti. U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u siječnju bila operacija abdomena, nije se znalo da postoji karcinom, no posebnim testovima je otkriven. - Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja - objasnila je princeza. 

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije