Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozadina sukoba

VIDEO: Dragan Bjelogrlić pušten da se brani sa slobode: "Žao mi je što sam to napravio"

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL
1/8
24.08.2021.
u 14:39

Glumac i redatelj  Dragan Bjelogrlić (57) nakon saslušanja u Nišu pušten je da se brani sa slobode, a odmah po izlasku sa suda dao je izjavu za medije.

Glumac i redatelj  Dragan Bjelogrlić (57)  pušten je da se brani sa slobode nakon saslušanja u Nišu , a odmah po izlasku sa suda dao je izjavu za medije. 

– Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Ja zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem tužilaštvu što nije podleglo pritiscima, što su profesionalno i ljudski odradili ovaj posao i što su mi dali mogućnost da objasnim što se zaista dogodilo. To što se zaista dogodilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi. Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignoriram te njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenu na ova dva bitna događaja koja su bila u Nišu. Žao mi je što sam to napravio – rekao je Bjelogrlić za srpske medije, a na pitanje novinara vraća li se na filmske susrete, odgovorio je: "Ako dobijem nagradu."

Javnosti se obratio i Bjelogrlićev odvjetnik Goran Draganić koji je istaknuo da vještačenjem nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance, kao ni nedozvoljene količine alkohola.

– Na snimci se vidjelo da nije postajao nikakav mučki napad s leđa. Apsolutno sve je utvrđeno s današnjim informacijama i današnjom odlukom suda – dodao je odvjetnik,a Bjelogrlić je dodatno pojasnio što se zapravo dogodilo.

– Ja se uopće nisam uputio prema njemu, to zna hotel "Ambasador", ja sam krenuo u WC, a na njegovo dobacivanje sam reagirao.

Podsjetimo, Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu Ambasador napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića (62) i udario ga više puta u glavu. 

Komentara 12

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:37 24.08.2021.

Neka se ova dvojica obračunaju na svom terenu u Rusiji, prestanite njihove opanke luftirati kod nas u EU,

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
14:59 24.08.2021.

Čestitam 👍

UM
umnjak
16:54 24.08.2021.

Ovaj Antonijević šprdačina, režimski redatelj, kao onaj naš Matanič.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije