Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se proslavio

Novi član uprave Holdinga bio je i u 'Milijunašu', kući je otišao sa samo 1000 kuna

Foto: HRT
1/4
24.08.2021.
u 12:57

Boris Sesar javnosti je poznat otprije i to zbog sudjelovanja u kvizu ''Tko želi biti milijunaš''. Sesar se gledateljima predstavio u ožujku ove godine kada je sjeo preko puta voditelja Tarika Filipovića.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak ujutro u gradskoj upravi održao je redovitu konferenciju za medije na kojoj je predstavio tri novoimenovana člana uprave Zagrebačkog holdinga.

– Za troje kandidata odlučili smo se da će stupiti na mandat u rujnu kao članovi uprave Holdinga. Ivan Novaković ima dugogodišnje iskustvo u Ini. Boris Sesar druga je osoba, ima dosta iskustva u telekomunikacijama i IT-u. Treća osoba je gospođa Matija Subašić Maras, ima iskustvo upravljanja ljudskim potencijalima i resursima. Ove tri osobe odabrali smo kao dodatne članove uprave. Uz Nikolu Vukovića i Antu Samodola, oni su članovi uprave – rekao je Tomašević.

Zanimljivo, Boris Sesar javnosti je poznat i otprije i to zbog sudjelovanja u kvizu "Tko želi biti milijunaš". Sesar se gledateljima predstavio u ožujku ove godine kada je sjeo preko puta voditelja Tarika Filipovića. Predstavio se kao magistar ekonomije iz Pule. 

Do tisuću kuna tada je došao stvarno lako, a džoker "pola-pola" iskoristio je na pitanju o imenu koje dijele ruševni dvorac i poznati arboretum smješteni u blizini Vinice nedaleko od Varaždina. Nakon preostalih predloženih odgovora Gline i Opeke, a otpalih Kupara i Ilove, odlučio se za Opeku i osvojio 4000 kuna.

Ne bi li pak osvojio 16.000 kuna, na zemljopisnom pitanju zatražio je pomoć znalaca. Pitanje je bilo razdvaja li kontinente Drakeov, Cookov, Hudsonov ili Magellanov prolaz. Odabrani Ivan pomogao mu je rekavši kako je riječ o Drakeovu prolazu. Inače, prolaz nazvan po engleskom pomorcu Francisu Drakeu jedan je od najzloglasnijih na svijetu, poznat po lošem vremenu i nemirnom moru, a nalazi se između Južne Amerike i Antarktike te povezuje Tihi i Atlantski ocean.

Foto: HRT


Džokera "zovi" Boris je za prelazak drugoga praga upitao zna li u kojem je romanu glavni muški lik slavni Stephen King usporedio sa Šeherezadom. Ponuđeni odgovori bili su A: Carrie, B: Isijavanje, C: Zelena milja ili D: Misery. Džoker je rekao Isijavanje, no Borisa su više vukli odgovori Carrie i Zelena milja, dok Jacka Nicholsona (koji je utjelovio poremećena pisca Jacka Torrancea u istoimenoj adaptaciji romana Isijavanje) nije mogao povezati sa Šeherezadom. Ustvrdio je i kako odustajanje ne dolazi u obzir te se opredijelio za Carrie, no točan odgovor bio je D: Misery, pa je kući otišao sa samo 1000 kuna. 

Foto: HRT

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić 

 

Komentara 13

JZ
Joža-Zg
13:06 24.08.2021.

U holdingu ako pogrijesi dobi milion kuna otpremine

PI
Pišmevrit
13:25 24.08.2021.

Nema veze. Sada ce oderati lovu, samo mora ici na gej parade i filozofirati bedastoce

BE
bezvrijedanyugodinar
13:22 24.08.2021.

Čuj ovo," opravljenje ljudskim resursima", kaj su zaposlili prof. marksizma ili TiPSSa🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije