Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ

Adriana Ćaleta-Car objavila prvu fotografiju sa sinčićem, Duje nije mogao sakriti sreću

Foto: Instagram screenshot
1/14
24.08.2021.
u 12:08

"Moja obitelj. Hvala svima na lijepim željama od nas troje", napisala je novopečena mama uz fotografiju.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Adrana Ćaleta-Car na svojem je Instagram Storyju objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojom malom obitelji. Naime, Adriana je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa svojim suprugom Dujom i njihovim novorođenim sinčićem. "Moja obitelj. Hvala svima na lijepim željama od nas troje", napisala je uz fotografiju. Novopečena mama bebi je sakrila lice emotikonom plavog srca, a tata je pozirao nasmiješen od uha do uha. Paru je ovo prvo dijete.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Adriana i Duje zaručili su se nakon četiri godine veze, u veljači ove godine, a dva mjeseca nakon toga objavili su da očekuju prinovu. Iako su znali spol djeteta, nisu ga htjeli otkriti. Vjenčali su se krajem svibnja ove godine na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku u krugu najbliže obitelji i prijatelja. Supružnici trenutačno žive u Francuskoj, točnije u Marseilleu, gdje Duje igra za Olympique de Marseille. 

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča

Komentara 1

IS
istinapakadbude
14:08 24.08.2021.

Nemojte molim Vas :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije