Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Ne viđamo je često! Vanna u novom spotu pokazala lijepu 19-godišnju kćer

Zagreb: Snimanje filma na Dolcu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
1/15
06.11.2020.
u 08:25

Naime, Vanna nije posebno napomenula da u spotu glumi njezina 19-godišnja kći, no mnogi fanovi su je odmah prepoznali i ostavili gomilu pozitivnih komentara.

Hrvatska pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna iznenadila je obožavatelje novom pjesmom, ali i spotom u kojem glumi njezina kći Jana. Naime, Vanna nije posebno napomenula da u spotu glumi njezina 19-godišnja kći, no mnogi fanovi su je odmah prepoznali i ostavili gomilu pozitivnih komentara. 

Foto: imdb

"Aaaa i kćerka je u spotu, prelijepa je, pjesma je divna", "Što reći, prekrasne majka i kći", "Tvoja kćer Jana u spotu...i ti... kao sestre blizanke... Predivne, prelijepe i prekrasne ste...", pisali su im obožavatelji. 
Vanna osim Jane sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku

Prošle godine otkrila je da je s djecom bila na Ultri, no da to inače ne radi. Velika je ljubiteljica elektronske glazbe. 

– Ajme, pa ne izlazim s njima, to mi ne izgleda kao primjereno ponašanje. Ali Ultra je glazbeni festival, k tome ja sam oduvijek ljubitelj elektroničke glazbe i zaista me interesiralo vidjeti zašto taj glazbeni koncept privlači toliko uglavnom mladih ljudi. I – da, bilo je super – otkrila je.

 

 

Komentara 7

LI
linkser2
08:49 06.11.2020.

Prekrasan ambijent iznad Lovrana, Lovranska draga

SC
schteff
13:02 06.11.2020.

vidim da ce i mala propjevati uskoro. kod nas sve ostaje u obitelji

DU
Deleted user
09:13 06.11.2020.

Slična je mami Ivani koju je njen otac često fotografirao. Posebno mi je ostala u sjećanju crno bijela fotografija Ivane s maslačkom na kojoj kćer još više sliči mami. Samo naprijed Ivana, šteta da je spot napravljen u Istri, a ne u Podravini koja također ima svoje čari iako cestovno nije dobro povezana s ostatkom HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije