Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro vjenčanje

Ljubavna priča našeg reprezentativca i njegove djevojke: Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča

Foto: Instagram
1/6
06.11.2020.
u 08:00

Mia Ćurković preselila se u Njemačku svom dečku Andreju Kramariću i par planira vjenčanje uskoro.

Prije nekoliko tjedana Mia Ćurković obranila je diplomski rad na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine, a na njerzin uspjeh najponosniji je bio njezin dečko Andrej Kramarić. "Tako sam ponosan na tebe, čestitke", napisao je naš nogometni reprezentativac uz fotografiju svoje Mije s diplomom u rukama. Fakultetske obveze zbog kojih je Mia dosad morala biti u Zagrebu više nisu prepreka ovom parom i njihova veze više nije na daljinu jer se Mia nedavno doselila u Heidelberg, gdje Kramarić od 2016. godine igra za  klub TSG 1899 Hoffenheim. Zaljubljeni par povjerio je u Gloriji kako sada kada su konačno zajedno počinju planirati i svoje vjenčanje. Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima, ali ipak je jednom prilikom otkrio kako je prije tri godine upoznao svoju odabranicu.

- Uskoro će biti dvije godine otkako smo zajedno. Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - ispričao je prošle godine u srpnju. Dok je s našim vatrenima Andrej 2018. godine bio na Svjetskom prvenstvu u nogometu, Mia nije bila uz njega cijelo vrijeme jer je tada još imala obveza na fakultetu, ali nakon toga su nadoknadili propušteno vrijeme i dio svog godišnjeg tada su proveli u Dubrovniku gdje su Andreja često zaustavljale obožavateljice, a Mia na to nije pokazaivala nikakve znakove ljubomore. Iako se nikada nije aktivno bavila sportom 24-godišnja Mia redovito ide na fitness kako bi održala formu i trudi se živjeti zdravo i imati balansiranu prehranu. S Andrejem je veći dio karantene provela u Njemačkoj i tada je njezin budući suprug pohvalio njezine kulinarske vještione i priznao da mu je puno lakše vrijeme u izolaciji provoditi kad je Mia uz njega.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Mia je uvijek smirena, vrijedna, odlična kuharica, trenutačno uči za posljednje ispite. S obzirom na to da živimo mirno, nije nam se previše toga promijenilo u ovoj izolaciji. - rekao je prije nekoliko mjeseci i tada otkrio kako je Mia zadužena za poslove u kuhinji jer on u tome nije previše vješt. - Mia kuha jer joj to bolje ide, a poslije i posprema jer uvijek izgubi u backgammonu. Ha-ha-ha. Naravno, sve je lakše u dvoje. Zabavljamo jedno drugo, uvijek imamo o čemu razgovarati, gledamo filmove... Jednostavno nam vrijeme zajedno brže prolazi.- izjavio je Andrej u vrijeme karantene, a sada kada se Mia za stalno doselila k njemu imat će još više vremena za zajedniočko druženje i planiranje budućnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
13:48 06.11.2020.

Sretno Krami i izabranici njegova srca!

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:00 06.11.2020.

"...pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem..."___🤣...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije