Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki fitilj

VIDEO Charles opet izgubio živce zbog nalivpera, Camilla smirivala situaciju: 'Svaki prokleti put'

Foto: YouTube screenshot
1/15
14.09.2022.
u 09:12

Naime, dok je bio na prijemu u Sjevernoj Irskoj u dvorcu Hillsborough sa suprugom Camillom, te se susreo s članovima skupštine Sjeverne Irske, opet se požalio na nalivpero koje je koristio.

Novi problemi s nalivperom ponovno su naljutili britanskog kralja Charlesa III. Naime, dok je bio na prijemu u Sjevernoj Irskoj u dvorcu Hillsborough sa suprugom Camillom, te se susreo s članovima skupštine Sjeverne Irske, opet se požalio na nalivpero koje je koristio. 

Charles je pred kraj posjeta potpisivao knjigu, pa je prvo pogrešno upisao datum, a  kasnije je potpuno izgubio živce kada je shvatio da mu iz nalivpera curi tinta po prstima

 

Kako bi smirila situaciju, nalivpero je prvo preuzela Camilla, a nakon toga i jedan od pomoćnika prisutnih u sobi. 

"Ne mogu podnijeti ovu prokletu stvar", kazao je Charles dok je izlazio iz sobe te dodao da se to događa "svaki prokleti put". 
Video se ubrzo proširio svim društvenim mrežama, a komentari ne staju. 

"Već mu je dosta", "Ne mogu ni zamisliti koliko je pod stresom zbog ovoga", "Olovke i držač olovki ne igraju u timu s kraljem", "Smiri se, smiri se, čovječe", "Ova olovka će sutra biti prognana" pisali su korisnici. 

Slična situacija dogodila se i prije nekoliko dana,  prije potpisivanja proklamacije koja ga obvezuje ovom titulom, kralj je napravio nešto što je zapelo za oko brojnim korisnicima na društvenim mrežama.  Tako je snimljen trenutak kada je kralj Charles III. ljutito odmahnuo rukom da mu pomaknu posudu u kojoj je tinta. Iako je imao slobodnu ruku, kralj je inzistirao da mu se posuda pomakne, što je potom i učinjeno.

Iza njega stajali su i kraljica Camilla te njegov sin princ William. Inače, cijeli set nalivpera zajedno s tintom je bio poklon od njegovih sinova Williama i Harryja. 

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

Komentara 8

KO
koraknaprijed
09:51 14.09.2022.

Mislili mi sto god zelimo O Kamili ,da nije nje Charles NE bi nikad bio kralj.

ZA
zagi101
11:01 14.09.2022.

pravi kralj tak su se nekad svi ponašali zato nam i je to sad smiješno a i godine čine svoje, nije to za njega, pritisak stres i polako pucaju živci

AN
antes
01:08 15.09.2022.

Meni je to šaljivo. Zapravo je rekao doslovno "Svaki smrdljivi čas!" misleći na nalivpero, koje pušta tintu. Prijevod na hrvatski je malo finiji: "Svaki prokleti ......."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije