Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Victoria i David Beckham obiteljskom fotografijom 'zapalili' Instagram, jedan detalj sve nasmijao

Foto: REUTERS
1/8
26.12.2021.
u 12:52

Naime, bivša zvijezda Manchester Uniteda, kako bi izgledao viši, stoji na prstima. Korisnicima Twittera nije dugo trebalo, već su zumirali cipele i otkrili Davidovu malu tajnu

Jedan od najpoznatijih bračnih parova u svijetu slavnih David (46) i Victoria (47) Beckham na Instagramu su objavili obiteljsku boćićnu fotografiju koja je vrlo brzo dobila više od milijun lajkova. Uz Davida i Victoriu na fotografiji poziraju i njihova djeca Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) i Harper (10), a fanovi su odmah uočili detalj koji je sve nasmijao.

Naime, bivša zvijezda Manchester Uniteda, kako bi izgledao viši, stoji na prstima. Korisnicima Twittera nije dugo trebalo, već su zumirali cipele i otkrili Davidovu malu tajnu.

 

Inače, u obitelji Beckham se slavilo prije 15 dana. Davidov otac Ted Beckham, oženio se sa 73 godine. Njegova izabranica je deset godina mlađa Hilary Maredith, pravnica.  Iako su je mnogi htjeli osuditi kako se za Beckhama udaje zbog novca, i ona je sama jako imućna žena. Hilaryno bogatstvo je procijenjeno na 1.7 milijuna dolara ušteđevine, a uz to vrijednost u kući, automobilima i dionicama od 6.2 milijuna. Sretni par se upoznao prije godinu dana, a jedan susret na dobrotvornoj večeri bio je dovoljan da među njima zaiskri pa je ubrzo pala i svadba. No, nije se radilo ni o čemu pretjerano raskošnom.

Na ceremoniji su bili samo odabrani. Kum na vjenčanju bio je sam David, dopratio je oca do oltara, čuvao prstenje do trenutka kada su ga mladenci razmijenili pred matičarem i održao zdravicu.

Ceremoniji su prisustvovali Tedovo troje djece, osmero unučadi, Victoria, kao i mladenkina majka i kći. David je na svome Instagramu podijelio i poneku fotografiju te napisao kako mu je bila čast biti uz svoga oca kako je i on uvijek bio uz njega.

VIDEO: Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
21:20 27.12.2021.

Popularni Jole tako na svakoj slici. I obavezno potplati od 5 cm sprijeda i straga. E, ro je komično.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:10 26.12.2021.

Je li izgorio ili su vatropirci napravili svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije