Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEJ PETROVIĆ

Pobjednik 'Života na vagi' o velikim životnim promjenama: 'Snovi su mi postali stvarnost'

Foto: RTL
1/7
26.12.2021.
u 10:54

– Otkako je završio 'Život na vagi', život mi se okrenuo naglavačke – vratio sam se u Hrvatsku, oženio i sada doista, punim plućima uživam u životu – opisao je Matej Petrović.

Pobjednik pete sezone showa 'Život na vagi' Matej Petrović, gledateljima emisije poznat i po nadimku Bubi, prošle je godine doživio mnoge promjene u svom životu. – Otkako je završio 'Život na vagi', život mi se okrenuo naglavačke – vratio sam se u Hrvatsku, oženio i sada doista, punim plućima uživam u životu – opisao je Bubi u intervjuu za RTL.hr te dodao da su mu treninzi postali dio svakodnevice.

– Jednu prostoriju u kući preuredio sam u teretanu tako da više nemam izgovor da nemam gdje trenirati, da mi se ne da ili da nemam vremena – istaknuo je te otkrio da borbu s kilogramima još uvijek vodi, ali da je uvijek na onoj težini koju smatra optimalnom.Tijekom emisije stekao je i brojne prijatelje te je otkrio s kim je ostao u kontaktu.

- S Dodom se, naravno, čujem kao i s drugim kandidatima, no po izlasku iz showa, svi smo se vratili nekim svojim obvezama i životima, tako da se ne čujemo svakodnevno, ali uvijek mi je drago kada čujem kako je netko od kandidata s kojima sam u kući živio gotovo 100 dana – kazao je.

Bubi je ispričao i kakva mu je bila prošla godina te što očekuje od nove. - Ukratko, mogu reći da je godina na zalasku godina u kojoj su moji snovi postali stvarnost – istaknuo je, a što se tiče želja za sljedeću godinu istaknuo je da su mu se sve ostvarile već ove godine. 

Podsjetimo, Matej je u showu izgubio 67,9 kilograma te tako kući odnio nagradu od 170.000 kuna. Dodajmo još da je Matej u ožujku prošle godine pratitelje iznenadio s rijetkom fotografijom s tada još djevojkom Anjom Glavaš s kojom je romansu započeo tijekom snimanja showa. Anja je bila asistentica producenta 'Života na vagi', a par je u listopadu ove godine stao pred oltar i izgovoio 'sudbonosno da'.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije