Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni celebrity tretman

Veljača se podvrgla istom tretmanu pomlađivanja kao Iva Majoli i pokazala rezultat

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/7
07.06.2020.
u 13:39

Riječ je o tretmanu pomlađivanja koji se naziva i vampirski face lifting zbog korištenja vlastite krvi u svrhu mlađeg izgleda.

Tretman pomlađivanja kože plazmom postaje popularan među poznatim Hrvaticama. Riječ je o tretmanu pomlađivanja koji se naziva i vampirski face  lifting zbog korištenja vlastite krvi u svrhu mlađeg izgleda, a upravo na to se nedavno odlučila bivša tenisačica Iva Majoli. Nije skrivala koliko je oduševljena rezultatom, a kada se nedavno pojavila na teniskom turniru u Osijeku mnogi je nisu ni prepoznali koliko joj se lice promijenilo. Na ovaj tretman sada se odlučila i producentica i glumica Jelena Veljača. 

- Tražili ste me fotku prije i poslije plazme ali plazma nije tretman na kojem se tako jako vidi razlika, nema tu nikakvog rezanja podizanja, napuhivanja ili peglanja već vam je koža “samo” blistavija i bez flekica (kojih ja imam dosta od sunca) pa sam vam odlučila staviti fotku za vrijeme tretmana. Ovo sam ja s plazma maskom na licu (iako se plazma osim kao maska koristi i tako da se pije i uštrcava u kožu lica). Uglavnom ova me slika jako nasmijavala cijeli dan jer izgledam kao mumija ali obećajem da ću vam ujutro slikati kako blistam - napisala je Veljača uz fotografiju koju je snimila dok je tretman trajao. Kasnije je 39-godišnja producentica ispunila svoje obećanje i podijelila i fotografiju nakon tretmana pomlađivanja.  Ovaj tretman obožavaju poznate osobe u svijetu i na sva zvona uvijek ga hvale Angelina Jolie i Kim Kardashian. 

Foto: Instagram screenshot
VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Komentara 6

NE
nečešrazbojniče
11:26 09.06.2020.

Pročitah imena i odmah uvidjeh stvarno sve ljepotica do ljepotice kojij niti jedan tretman ne pomaže.

CR
credo
14:19 07.06.2020.

Lako tako, sve džabe

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:10 07.06.2020.

Sta ce njoj to? Ona bas mladoliko izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije