Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

'Veljača je sklona komforu, novcu i ugodnom životu, a pred njom su i novi izazovi'

Foto: pixsell
1/2
17.03.2019.
u 18:00

Materijalne stvari daju joj osjećaj sigurnosti i kroz materijalno postiže duhovnost. Voli umjetnost. Izgledom malo krhka, ali je zapravo žena vrlo snažne osobnosti.

Odrastala je u atmosferi kretanja, puno govora, komunikacije. Radoznala, znatiželjna, uvijek voli nešto učiti, ali I izražavati misli, iznositi stavove, ‘’osvijetliti’’ temu.

Kao ženi važna joj je ljepota, prije svega vlastita. Naglašena je njezina ženstvenost. Sklona je ekstravaganciji, luksuzu, komforu, novcu, ugodnom životu. Voli posjedovati sve što je lijepo, kao i sve one koje voli. Ispod blage i lijepe vanjštine krije se čelična volja.Voli pomagati ali je vrlo orijentirana na business u kojem zna postaviti jasne uvjete.

Materijalne stvari daju joj osjećaj sigurnosti i kroz materijalno postiže duhovnost. Voli umjetnost. Izgledom malo krhka, ali je zapravo žena vrlo snažne osobnosti. Ona je radije sudionica nego promatračica. Ogromna joj je energija. Aktivna i poduzetna.

Život joj je pun događaja. Na najbrži način postigne ono što želi. Iskrena je i u njezinim stavovima nema hipokrizije.

Ponosna je na svoju hrabrost. Pravi je borac I taj iznimni potencijal treba iskoristiti tako da se bori za druge, u njihovo ime. Najbolja je kada ima cilj i razlog, legitimnost za svoju čast i hrabrost, za borbu za pravdu.

Nestrpljiva je u prometu. Ne voli dosadu. U emotivnim vezama važna joj je osjećajna neovisnost i sloboda, kao i otvorenost u ophođenju. U tom odnosu treba ozbiljan i odgovoran partner. Ona ima ''personality''. Mars joj daje ''mušku'' snagu, a Venera žensku nježnost. Seksualna privlačnost i aktivan seksualni život naglašeni su u osobnosti.

Može biti sretna samo u toploj ljubavnoj vezi u kojoj je zadovoljna sa seksom. Zrači seksualnom energijom. Lako se i strastveno zaljubi, a ženi se iznenada i brzo i više puta. Kada ostvari stalnu vezu vrlo je privržena partneru, a to uključuje i ljubomoru.

Voli argumentiranje, debate. Ne voli spore osobe. Treba koristiti pomoć kod planiranja, pogotovu pravnu. Jedna je od rijetkih žena koja živi u sadašnjosti, a ne u ili od prošlosti. Jelena Veljača se ne plaši izgovoriti misli. Kao dijete ona je bila znatiželjna po pitanju seksa, često toliko da roditeljima bude neugodno.

Ima odličan potencijal i sposobnost da hrabro kaže istinu u lice, te da po potrebi govori u ime drugih ljudi, javno istupi, debatira, kritizira. Netko se treba usuditi ''reći caru da je gol''.

Ipak najbolje se izražava u pisanoj formi, a jednogodišnji tranzit Urana na Merkura ju je potaknuo da svoje mišljenje i stavove iznese jasno, izravno, otvoreno svima, javno, za zaštitu nezaštićenih žrtvi, da bude njihov glas i poziv na konkretne i brze mjere protiv nasilja i protiv tolerancije nasilja od strane institucija i svih onih koji pognu ili okrenu glavu od problema.

Jelenin Izvanredan intelektualni kapacitet izražava se kroz provokativnost, ali i posebnu vrstu humora. Rad s mladima i za mlade ljude donio bi joj zadovoljstvo i uspjeh.

Ona inače traži korijen svega. Psihoanaliza joj pomaže da uđe u trag motivacije drugih ljudi, pa je sposobna razotkriti tuđe tajne (dok svoje čuva a sebe). Želi uvijek znati što se zbiva da se može osjećati sigurno, kao da je znati pravi odgovor pitanje života i smrti. Uvijek želi znati dublje značenje stvari i uzroke. Sumnjičavost je naglašena, nekada do loših misli, kao da namiriše ''strvinu'' tamo gdje je nema. U djetinjstvu je osoba imala uvida u neke obiteljske tajne koje je netko rekao ili ih je znatiželjno otkrila.

Jelena je spremna naporno raditi da bi osigurala materijalnu sigurnost i luksuz, ali voli i puno zaraditi na brz način, te uživati u životu. Sklonost (i talent) za glazbu, umjetnost, dobro jelo i piće, udobnu odjeću, lijepe stvari. Odnos prema ljubavi i prema novcu je vrlo sličan. Ekonomska i osjećajna sigurnost najvažnije.

Sasvim sigurno pred Jelenom Veljača su novi izazovi, novi ''come back'' u javnosti, na sceni. Važno je da zadrži jednu neophodnu osobnu distancu od tema i događaja, da ona bude motivacijska snaga za druge i da je ne ponese vlastiti ego.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com

Pogledajte i tko su ovogodišnji natjecatelji showa 'Ples sa zvijezdama'.

 

Komentara 20

Avatar Burviles
Burviles
18:55 17.03.2019.

došla iz srbije tu dijeliti nekakvo jadanje nad ženama i slabijima,najžalosnije kaj su na taj glupi prosvjed došli oni koji se vole naslikavati !!

PA
pax5
19:17 17.03.2019.

Još moralne vertikale Sevka i Vlatka i to je to....

ZR
Ze Roberto u
19:34 17.03.2019.

Veljača ...to je vrijeme kad se mačke "pujaju"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije