Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum iznenađenja

Veliko slavlje u obitelji slavne bogatašice!

Sophia Rutland
Foto: Instagram
1/8
18.03.2015.
u 08:29

Za rođendansku zabavu svoje kćeri koja je proslavila 1. rođendan Tamara Ecclestone izdvojila je oko 750 tisuća kuna.

Tamara Ecclestone i njezin suprug Jay Rutland jučer su imali razloga za slavlje. Naime, njihova djevojčica Sophia proslavila je svoj prvi rođendan. Rođendanskim tulumom kojim je iznenadila svoju mezimicu slavna bogatašica pohvalila se na Instagramu.

- Sretan rođendan, anđele moj, ne mogu ti opisati riječima koliko te volim. Jako sam ponosna na predivnu malu damu koja je svjetlo mog života - napisala je ponosna majka u opisu fotografije koja prikazuje malenu slavljenicu.

Raskošna proslava održala se u Londonu, a Sophiji su na rođendan stigli Disneyjeva princeza, ali i neki stanovnici zoološkog vrta, piše Daily Mail. Slavlje su uveličali su maleni poni, zebra, ovca i nekoliko malenih psića.  

Sve je naravno vrvjelo i rođendanskim balonima, a za ovu zabavu slavna bogatašica izdvojila je gotovo 750.000 kunaOvo je zasigurno jedna od najskupocjenijih rođendanskih proslava prvog rođendana. 

>>Obitelj slavne bogatašice novogodišnje praznike provodi na plaži

>>Tamara Ecclestone tek rodila, a već izgleda sjajno!

Komentara 3

CI
cijela istina 3
10:17 18.03.2015.

mozemo se samo zgrazat,nad ovakvim idiotarijama.......djetetu je potrebna mala torta par prijatelja tj djece njihovih godina i to je.moze ih kao roditelje bit sram

DU
Deleted user
08:52 18.03.2015.

Neki prema ovome izražavaju svoje divljenje, ali kod mene to izaziva prijezir. Ne ljumoboru. Imati novaca nije loše, ali ovako trošiti jer besmisleno.

LI
liliZG
10:37 18.03.2015.

prekenjavanja dok pol svijeta gladuje...jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije