Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni događaj

Veliki interes za 'Progledaj srcem', očekuje se 37.000 ljudi

22.03.2024.
u 18:38

Interes za dvodnevni duhovno-glazbeni spektakl ne jenjava, u prodaju puštene i gornje tribine

Nakon što je tri mjeseca unaprijed rasprodana dvorana za 'Progledaj srcem' na dan 25.5., Laudato TV organizirao je dodatni dan, u petak 24.5.2024. Velik interes za ovaj događaj i dalje traje, prodana je donja tribina i danas je u prodaju puštena i gornja tribina.

S dva dana duhovne obnove i slavljenja Gospodina u Areni Zagreb Laudato TV obilježava deset godina od prvog koncerta 'Progledaj srcem'. Davne 2014. ovaj projekt je započeo kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije, a danas je izrastao u najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe. 'Progledaj srcem' je sa svakim izdanjem rastao brojem i posjetitelja i izvođača i sadržajem.

Galerija: Karizmatični Željko Bebek napunio splitske Gripe, pogledajte atmosferu

1/18

Vrhunac je bio povijesni događaj na stadionu Maksimir 2022. kada se okupilo više od 50.000 ljudi, dok je prošle godine organiziran cjelodnevni duhovni program, a svoje svjedočanstvo iznio je i poznati američki glumac Jim Caviezel. Ove godine slavljenički 'Progledaj srcem' podrazumijeva duhovnu obnovu i slavljenje koje će u dva dana okupiti 37.000 posjetitelja.

U petak u duhovnom programu sudjeluju vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, dok su u subotu na rasporedu don Damir Stojić i Božja pobjeda te ponovno p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica. U slavljenju oba dana sudjeluju: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić.

Vezani članci: 

Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić, a slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Oba dana program počinje u 18 sati. Roditelji putem ONLINE OBRASCA djecu mogu prijaviti za igraonicu 'Superknjiga', koja će biti organizirana za ograničeni broj prijavljenih. 

Video: 7 najvećih skandala Oscara: 'upetljani su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Komentara 1

RE
RevizorNovinarstva
18:49 22.03.2024.

Lijepa vijest.Okupljanje normalnih mladih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije