Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvan je

Velika tuga: Poznatom voditelju u razmaku od samo tri tjedna umrlo je dvoje djece

Larry King Sighting - Beverly Hills
Foto: SMXRF/PA Images/PIXSELL
1/5
22.08.2020.
u 14:35

Larry King shrvan je i tužan jer su u razmaku od samo nekoliko tjedana preminuli njegov sin Andy i kći Chaia.

Velika tuga vlada u obitelji poznatog voditelja Larryja Kinga (86) kojem je u razmaku od samo tri tjedna umrlo njegovo dvoje od petero djece. Prva loša vijest u obitelj King je stigla 28. srpnja kada je od srčanog udara preminuo voditeljev 65-godišnji sin Andy, a tri tjedna kasnije bitku s rakom pluća u dobi od 52. godine izgubila je Kingova jedina kći Chaia. Obitelj kaže kako je Larry shrvan, a ono što ga je još više dotuklo je to što nije mogao otići na sprovod svojoj djeci.

Naime, Larryjevo zdravlje je dosta narušeno jer je i sam pretrpio moždani udar prošle godine i zbog koronavirusa bilo je dosta rizično da voditelj putuje na Floridu na sprovod svom sinu kojeg je posvojio kada se oženio za njegovu majku Alene Akins. U tom braku rodila im se kasnije Chaia.

Kingova unuka Jillian (31) za Daily Mail je rekla je da se njezin 86-godišnji djed još uvijek oporavlja od moždanog udara i da zbog koronavirusa nije mogao putovati iz Los Angelesa, pa je sprovod svog sin na Floridi pratio videopoziva. - Svi se osjećaju prilično loše i slomljeno. Larryju je jako teško. Kada je prošle godine imao moždani sva njegova djeca bila su cijelo vrijeme uz njega i brinuli su o njemu i jako je tužan i ljut jer ih je izgubio , rekla je Jillian. King ima još troje djece; Larryja Jr.( 58) kojeg je dobio u braku s Annette Kaye, i ima sinove Chancea (21) i Cannona (20) iz braka sa Shawn King.

Ključne riječi

Komentara 5

SC
schwertransport
16:46 22.08.2020.

pa djeca su skoro starija od njega

LL
lijepa_li si
17:41 22.08.2020.

prah si bio.. ma koliko slavan bio ma koliko imućan bio

BL
bluescreen
15:43 22.08.2020.

Bog sve vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije