Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecateljski raspoložena

Vegetarijanka koja pozira gola i vrti se na šipci u lovu je na Gospodina Savršenog

Foto: RTL/Instagram
1/6
05.09.2019.
u 11:51

Samra Čataković je nova natjecateljica "Gospodina Savršenog", a objavama na Instagramu plijeni pažnju.

Studentica medicine i buduća natjecateljica nove sezone "Gospodin Savršeni" Samra Čataković spremna je boriti se za Gospodina Savršenog svim sredstvima! Naime, ova dama iz Banja Luke za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena, iako je jako emotivna.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena - rekla je za RTL.hr ističući da se za medicinu odlučila jer joj se to činio kao najteži fakultet. Kada nije zauzeta učenje, Samra ima različite aktivnosti; od jahanja do plesa na šipci i pjevanja u zboru. Čestim objavama na Instagramu zagolica maštu pratiteljima pa je tako na poslijednjoj objavi pozirajući samo prekrivena plahtom zaželila je svima "Dobro jutro".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodmorning

A post shared by Samra Čataković (@samra_catakovic) on

- Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru - kaže Samra, velika ljubiteljica životinja i vegetarijanka koja od kućnih ljubimaca ima psa, dvije mačke i vranu. Ova djevojka iz Banja Luke zna točno što traži u muškarcu.

Iskrenost, skromnost i samouvjerenost su osobine koje navodi da njezin idealni muškarac mora imati, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje. Otkrila je i kako zamišlja savršeni spoj.

- Na vrhu zgrade, gdje s partnerom jedem čips, pijem sok, gledam u zvijezde i razgovaramo o svemiru i dok mu ja postavljam pitanja, moj savršeni muškarac zna baš svaki odgovor - kaže Čataković skromno.

Komentara 1

ŠO
Šokac1
12:15 05.09.2019.

Još jedna "niškoristi" glupača iz inozemstva kojoj VL daje nepotrebnu reklamu i vrijeđa svoje čitatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije