Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO ISPRATITE LEGENDE

Večernjak vas vodi na koncert Deep Purplea

Deep Purple
Foto: Promo
1/3
12.05.2017.
u 15:32

Dvoje sretnika koji prvi točno odgovore na naše pitanje te ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobivaju dvije ulaznice!

Već se danima govori da legendarni bend Deep Purple, ovogodišnji izabranici Rock n’ Roll Hall of Famea, dolazi u Lijepu Našu!

U sklopu svoje oproštajne turneje ‘’inFinite’’ Long Goodbye, kojom promoviraju svoj novi, ali i zadnji studijski album, kultni engleski sastav Deep purple dolazi na oproštaj 16. 5. 2017. i u Zagrebačku arenu. U Hrvatsku ne dolaze prvi put, ali dolaze zadnji!

Jer teško je smisliti nešto novo nakon što ste se upisali u povijest rocka kao bend koji je donio novi zvuk te bio inspiracija mnogim mladim bendovima, nakon što su vas prozvali tvorcima “rifova koje svi znaju“ a vaše pjesme klasikom.

Zato nemojte propustiti veliki nastup ovog legendarnog benda koji će se održat 16. 5. 2017. u Areni Zagreb! Ukoliko svoju kartu još nemate – ne brinite se – jer Večernji list daruje dva puta po dvije ulaznice!

Sve što je potrebno jest točno odgovoriti na naše pitanje i poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom DEEP PURPLE KONCERT

Pitanje je: Kako se zove posljednji studijski album ovog velikog benda?

Ispratite uživo ove velikane s nama na njihovoj “inFinite” Long Goodbye turneji i prisjetite se zašto ih već desetljećima volimo!

Dvoje sretnika koji prvi točno odgovore na naše pitanje te ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobivaju dvije ulaznice!

Natječaj je završio, a sretni dobitnici su:
Milica Tomljenović
Nevena Jerak Muravec

Čestitamo!

 

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije