Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Večeras se kuha sve po spisku!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/2
07.11.2017.
u 16:31

Vođe timova, Andrej i Marijan te Silvijana i Marica, dobit će popis sastojaka koji su povezani s temom tjedna - „Pozdrav jeseni“ te će morati odlučiti koji par će kuhati po kojem spisku.

Žiri je sastavio popis namirnica koje kandidati showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' moraju iskoristiti u svojim jelima, a pritom im je dao slobodu da sami odluče što će pripremati sa zadanim sastojcima. Sloboda izbora i nedostatak ideja ponovno će predstavljati problem pojedinim natjecateljskim parovima.

„Sve po spisku“ ime je zadatka u kojem će kandidati večeras kuhati s namirnicama koje su za njih odabrali članovi žirija.

Vođe timova, Andrej i Marijan te Silvijana i Marica, dobit će popis sastojaka koji su povezani s temom tjedna - „Pozdrav jeseni“ te će morati odlučiti koji par će kuhati po kojem spisku.

Nakon što vođe podijele zadatke, samo jedan član para odlazi u nabavku sa spiskom i ima 60 do 90 sekundi da uzme sve što je potrebno. Ako ne uspiju izaći na vrijeme iz trgovine, ostat će zarobljeni u Sparu, a njihov partner morat će sam pripremati jelo. Nekim parovima će ograničenje vremena u trgovini igrati veliku ulogu jer zbog brzine i stresa neće uzeti sve s popisa, dok će se neki posvađati zbog viška namirnica u košarici.

Večeras kandidati imaju slobodu skuhati što god požele, od predjela, glavnog jela do deserta, koliko god jela žele, važno je samo da bude ukusno. Osim okusa, žiri će večeras paziti i na to koliko je zadanih namirnica iskorišteno.

Što će kandidatima i žiriju predstavljati veći problem – višak ili manjak namirnica, pogledajte večeras u 21:40 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije