Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro nova sezona

Večera za 5: Ovo su bili najgori natjecatelji:Bez kušanja su popljuvali tuđa jela, a bilo je i ozbiljnih sukoba

Foto: RTL
1/7
19.08.2021.
u 18:45

Poneki kandidati u showu nisu baš i najveći gurmani, poput izbirljivog kuhara, glazbenika i zabavljača Dražena Zimeta iz Koprivnice koji ne voli patku, ne jede špek, nisu mu dragi ni šljive ni cimet, a u 'Večeri za 5 na selu' prvi je put probao knedle sa šljivama!

Premda se u emisiji 'Večera za 5 na selu' svaki tjedan izmjenjuju novi kandidati iz nekog drugog dijela Lijepe Naše, često ostaju upamćeni dugo nakon prikazivanja na televiziji. Neki po dobrim jelima i još boljim komentarima, a neki po svojoj 'malo drukčijoj taktici'...Tako su u tjednu kad su večere spravljali domaćini s Visa najviše kritika dobile Jasna i Katarina Bralić, majka i kći koje su i prije kušanja tuđih jela već odlučile da one ipak najbolje kuhaju.

Poneki kandidati u showu nisu baš i najveći gurmani, poput izbirljivog kuhara, glazbenika i zabavljača Dražena Zimeta iz Koprivnice koji ne voli patku, ne jede špek, nisu mu dragi ni šljive ni cimet, a u 'Večeri za 5 na selu' prvi je put probao knedle sa šljivama! I prvi je kandidat koji je u ovome showu jahao jarca! Poduzetnik Tomislav Suhanek iz Varaždina bio je jedini muški kandidat u tjednu kad je kuhala ekipa iz Varaždina i okolice, a s ostalim kandidatkinjama nije uspio razviti prijateljski odnos. Vjerovao je da im se sviđaju njegove šale, zvao ih je lavicama, no posljednji dan u tjednu, kad je upravo on bio domaćin, ocjenama su mu pokazale da to baš i nije tako. 

Naime, kandidatkinje su Tomislavu zamjerile takvo ponašanje pa su mu za njegovu večeru sve redom dale jako niske ocjene! No najveći sukob mišljenja u 13. sezoni 'Večere za 5 na selu' izazvao je kuhar i predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara Božidar Miodragović - cijeli je tjedan ostalim natjecateljima davao 'kulinarske savjete', što oni nisu doživjeli kao dobronamjerne konstruktivne kritike nego pametovanje, a sve je eskaliralo posljednji dan u tjednu, kad je za svoje ponašanje kuhar Božidar dobio tek 17 bodova!

VIDEO Incident na snimanju "Večere za 5 na selu": Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike


Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:03 19.08.2021.

Televiziju treba ukinuti, televizija je od ljudi napravila Borgove

LI
liliZG
11:22 20.08.2021.

i sada se tu nešto producenti kao čude , a oni su ih izabrali i izabrali takve namjerno, da bude što "zanimljivije" jednako primitivnim gledateljima koji vole samo sukobe na tv, a niš pametnoga.

AM
ante_maja
22:33 19.08.2021.

Azra je broj 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije