Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu marili za poglede

Večer samo za njih! Georgina i Ronaldo djecu ostavili dadiljama pa izmjenjivali nježnosti na Ibizi

Foto: reuters
1/11
27.06.2022.
u 22:30

Ronaldo i Georgina nakon obiteljske tragedije odlučili su uzeti vremena za sebe pa tako s djecom plove Mediteranom, a vikend su odlučili provesti na Ibizi. Svoje petero djece ostavili su dadiljama, a potom su se odlučili zabaviti u jednom noćnom klubu gdje su ih ulovili fotografi.

Nogometaš Cristiano Ronaldo (37) i njegova odabranica Georgina Rodriguez (28) trenutno borave na popularnom španjolskom otoku Ibizi gdje su snimljeni u noćnom provodu.

Ronaldo i Georgina nakon obiteljske tragedije odlučili su uzeti vremena za sebe pa tako s djecom plove Mediteranom, a vikend su odlučili provesti na Ibizi. Svoje petero djece ostavili su dadiljama, a potom su se odlučili zabaviti u jednom noćnom klubu gdje su ih ulovili fotografi.

Zanosna Argentinka za ovu je prigodu odabrala pripijenu zelenu haljinu bez naramenica koja je istaknula njezin bujni dekolte i liniju samo dva mjeseca nakon poroda dok se Ronaldo odlučio za plavi sako ispod kojeg nije imao ništa i kratke hlače u istoj boji. U klubu su zaplesali, grlili se i izmjenjivali nježnosti te plijenili pažnju okupljenih gostiju i fotografa, piše Metro.

Foto: Profimedia
Podsjetimo, par je 18. travnja na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest. Naime, preminuo im je novorođeni sin. 

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su. Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. 

Georginu su pratitelji nedavno prozvali nakon što je objavila fotografiju iz privatnog aviona. Pozirala je u bijeloj haljini koja je naglasila njezin dekolte i liniju, a fotka s Ronaldom posebno je oduševila dio pratitelja, no neki su ispod objave odlučili prozvati Georginu.

- Prije nekoliko dana s muškarcem mojih snova - napisala je Georgina uz niz fotografija, a pažnju pratitelja ukrali su skupocjeni modni detalji i nakit pa su joj uputili brojne kritike.

''Pomislio sam kako je ovo reklama za satove'', ''Koliko se voliš hvaliti'', ''Ne brini, vidimo samo nakit'', ''Čovjek tvojih snova? Čini mi se kako su tvoji snovi ipak dijamanti'', ''Budi iskrena, voliš njegove milijune, to se jasno vidi'', samo je dio komentara dok su drugi pak komentirali kako su ''divan par''.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije