Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antenaplugged

Vatra i Tony Cetinski zapalili zagrebački Green Gold Club

Ivan Dečak i Tony Cetinski
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/11
19.02.2015.
u 08:44

Publika je s jednakim oduševljenjem na pozornici dočekala Ivana Dečaka, ali i Tonyja Cetinskog te pjevala s njima njihove najveće hitove

Ivan Dečak sa svojom "Vatrom" i Tony Cetinski zapalili su sinoć zagrebački Green Gold Club gdje je održan koncert  Antenaplugged vol.2 kojim je radio Antena Zagreb počastila svoje slušatelje, ali i one koji to možda nisu.

Na jednom mjestu najveći hitovi Vatre, predvođene odličnim i energičnim Ivanom Dečakom, koji je svojom energijom doslovno zapalio publiku željnu dobre glazbe i još bolje zabave. Repertoar koji je Vatra pružila publici prštao je vrhunskim pjesmama; od 'Vrati se', 'Tremola', preko aktualnog 'Saturna' i nezaobilaznog 'Tanga' atmosfera je ključala u Green Gold Clubu.

Nakon Vatre na stage je izašao jedinstveni i karizmatični kralj Tony Cetinski. Prebogata glazbena karijere, prepuna hitova rezultirala je nastupom za najizbirljivije glazbene obožavatelje. Vrhunac večeri bio je kad se Tonyu na stageu ponovno pridružio Ivan Dečak, te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama.

Pjevajući svoje najveće hitove Tony Cetinski puna dva sata pred prepunim Green Gold Clubom još jednom je pokazao zašto je dugi niz godina na vrhu glazbene estrade u regiji. Uživajući u nezaboravnom koncertu, publika je jednoglasno Tonya Cetinskog pozvala na bis, te zajedno sa svojim omiljenim pjevačem nastavila u glas pjevati hitove kao što su 'Krik', 'Žena nad ženama' i mnoge druge.

Koncert nisu propustile ni najveće zvijezde Antene Zagreb, Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Buneta, Saša Lozar, Zlata, Katarina, Lorena i Trpimir, ali i brojna druga poznata lica.

Treći besplatni koncert u organizaciji Antene Zagreb održat će se 4. ožujka.

>> Ivan Dečak: Svih pet nominacija za Porin jednako je važno

Komentara 1

IM
immortallars
11:24 19.02.2015.

vatra ima hitove??? to nes novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije