Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO

Vanjin dečko slomljen zbog gubitka: 'Ne mogu pričati. Ne osjećam se dobro'

Vanja Žikić
Foto: Instagram
1/9
09.07.2020.
u 19:12

U jutarnjim satima u riječkoj bolnici danas je preminula 30-godišnja Vanja Žikić, hrvatskoj javnosti poznata kao natjecateljica Života na vagi.

- Godina je prošla, vrijeme je preletjelo. Godinu dana smo iskusniji... - tako je započela novogodišnju objavu s prigodnom zajedničkom slikom s dečkom Dennisom Vanja Žikić na svom Instagramu gdje je nastavila sljedeće:

"Naučili na greškama, voljeli, praštali, smijali i plakali.... i tako iznova... Ali zahvalni smo na svakoj novoj godini života. Svaka godina nam pruži nove prilike i otvara sva vrata, ali najbitnije je da smo na kraju svega toga sretni i ispunjeni. Zahvalna sam u ovoj godini što me naučila puno toga, ali sad nova godina nova prilika. Idemo sad da 2020 bude još bolja od stare. Ljudi volite se i čuvajte jer to Vam je jedino. Sretna Vam Nova 2020 godina uz puno zdravlja, sreće i ljubavi. Pusa od mene i moje ljubavi zbog koje je ova godina bila najljepša".

Tako je 30-godišnja Varaždinka pisala o svojoj ljubavi sa Senjaninom Dennisom Tomljanovićem Mujićem. Upoznali su se nakon što je izašla iz showa "Život na vagi", a u intervjuu za 24 sata tada je otkrila kako joj se on bio javio preko Facebooka te da ju je htio upoznati.

Vanja Žikić
1/12

- Bio je uporan - govorila je bivša natjecateljica čija je smrt potresla brojne fanove koji su je upoznali preko malih ekrana kada je ušla u borbu s viškom kilograma.

On je moja velika podrška. Korak po korak, ne želim brzati. On i ja smo dosta slični, naše životne priče se poklapaju - kazala je tada djevojka koja je potom izdvojila kako ju je za Valentinovo lijepo iznenadio došavši u Zagreb na samo 4 sata.

- Bilo je kratko, ali slatko. Naravno da treniramo, pokazala sam mu već sve. Znamo jako puno šetati pogotovo u njegovom gradu Senju gdje je sve uzbrdo, to bude odličan trening - prepričavala je događaje sa svojim partnerom koji je novinarima 24 sata kratko, nakon današnjih zbivanja, rekao:

- Ne mogu pričati. U šoku sam. Ne osjećam se dobro - rekao je.

Podsjetimo, nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća i na kraju dobila sepsu te preminula u riječkoj bolnici, za 30-godišnjom Varaždinkom Vanjom Žikić, bivšom natjecateljicom Života na vagi, mnogi tuguju i ne mogu vjerovati da je više nema. Vijest je to koju je ujutro za Večernji list potvrdio RTL, a tvrde kako je, nažalost, dijagnozi sepse i upale pluća kumovala i njena težina.

– Čule smo se, zvala sam je i onda mi se odjednom prestala javljati. Dečko joj je došao u Rijeku, zbog korone nije ju mogao vidjeti i rekli su mi da je na samrti... Svi smo bili u šoku, dobila je bakteriju i borila se za život, ali nije uspjela. Nikad je nećemo zaboraviti - rekla je za 24 sata Josipa Lopac, njezina najbolja prijateljica, dodavši da je odlučila potražiti pomoć i otišla napraviti pretrage. Kada je došla u bolnicu, rekli su joj da ima upalu pluća te da ona rade oko 30 posto.

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije