Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg bana Jelačića

Vanda Winter, Janko Popović-Volarić, Ana Begić Tahiri... sladili nepca za pomoć Hrabrom telefonu

podravka palačinke slatki blagdani svima
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
06.12.2014.
u 17:32

Sav prihod od prodanih palačinki odlazi Hrabrom telefonu

Ljubav i toplina bili su glavni sastojci tradicionalnog humanitarnog projekta „Slatki blagdani svima“ kojima je u jutarnjim satima začinjena humanitarna akcija Hrabrog telefona i Podravke - ispred blagdanskog šatora na glavnom zagrebačkom trgu. Brojnim građanima pridružili su se Lejla Filipović, Ana Begić Tahiri, Ana Stunić, Janko Popović Volarić, Amar Bukvić te Vanda Winter koji su došli zasladiti svoje nepce Linoladom i različitim Podravkinim džemovima. Ono što je najvažnije, došli su podržati akciju.

Sav prihod od prodanih palačinki odlazi Hrabrom telefonu.

Lejla Filipović, majka dvoje djece objasnila je zašto se odazvala ovoj humanitarnoj akciji: „Moram priznati da sam u našem domu glavna općenito za kuhinju pa tako i za palačinke. Ostali članovi, pogotovo najmlađi su pomoćnici. Obožavamo Linoladu i dok se djeca i ja natječemo tko će pojesti više bijele, Tarik uživa u crnoj varijanti. Ono što je najvažnije je da svaki trenutak u obitelji koristim da očuvam sve naše obiteljske vrijednosti, jer oni su mi na prvom mjestu.“

>> Ljudi s duševnim smetnjama nisu opasni i manje vrijedni

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:13 07.12.2014.

Sve poznati Hrvati i Zagrepcani. Janko, Lejla, Amar, Begic-Tahiri, Winter....Ili je to zbog toliko nezeljene, a toliko na silu nametane "regije"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije