Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život u njemačkoj

V. Pisarović: S mužem Ozrenom Pupovcem ne planiram djecu

VESNA (1)
Jurica Galoić/Pixsell
12.01.2013.
u 09:00

– Znate onaj osjećaj kad uđete u pekarnicu i prodavačica bureka vas prepozna pa se s vama našali? E, toga nema gore. Ali ima drugih zanimljivih stvari. U mojoj zgradi jedna sekta obavlja obrede pa imamo priliku i to vidjeti i čuti.

Već tri godina Vesna Pisarović živi i radi u Berlinu, gdje ima jazz-bend s kojim je krajem 2011. izdala prvi album. Nedavno je objavila i CD “With suspicious minds” – obrade pjesama Elvisa Presleya s kojima će ove godine krenuti na europsku turneju, a 22. ožujka stiže i u Zagreb, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Kava s mesom

– Redovito nastupam u Sloveniji i svaki se put iznova začudim kako me djeca od 16 i 17 godina znaju i pjevaju sve moje pjesme – iskreno će Vesna i dodaje:

– Ne mogu zamisliti život bez glazbe. Imam i nekoliko učenika koje poučavam pjevanju. Da to ne radim, radije bih bila čistačica – govori priznajući i da životom pop-zvijezde više ne živi. Na takav mirniji tempo navikla se u Berlinu u kojem živi sa suprugom Ozrenom Pupovcem – jedinom osobom s kojom na sjeveru Pruske govori na hrvatskom jeziku.

– Većinom razgovaram na engleskom, a njemački mi još nije ušao u uho. Mislim, učim ga, ali... Jednom sam prilikom u kafiću naručila kavu s mlijekom, a konobarica me upitala: “S mesom?” Toliko o tome – našalila se Pisarović. U Berlinu, kaže, ima sve, no nedostaje joj i ponešto iz domovine.

– Znate onaj osjećaj kad uđete u pekarnicu i prodavačica bureka vas prepozna pa se s vama našali? E, toga nema gore. Ali ima drugih zanimljivih stvari. Primjerice, u mojoj zgradi jedna sekta obavlja obrede pa imamo priliku i to vidjeti i čuti – u šali objašnjava.

Lijek za stres – kuhanje

– Za jazz moram vježbati pjevanje, spavati osam sati, moram dobro jesti i baviti se sportom. Zbog toga sam na turnejama crna ovca jer dok moji dečki idu van i zabavljaju se, ja odem u krevet ili plivam ili vozim bicikl – govori.

Na pitanje ima li vremena i za supruga odgovara:

– On je filozof i svu svoju pozornost posvećuje filozofiji. Oboje smo vrlo strastveni u onome čime se bavimo. To je ono što nas veže. Razumijemo se – objašnjava pa nastavlja:

– Ozren i ja živimo zajedno, dijelimo sreću i tugu, uspjehe, neuspjehe i kućne poslove – kaže.

– Iako ja ne volim kućne poslove! Ali volim kuhati, posebno ako sam imala stresan tjedan – kaže i otkriva da je Ozren nikada ne prati na koncertima. Potomci joj zasad nisu na pameti.

– To prepuštam vremenu jer se djeca ne planiraju – kaže glazbenica.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Svećenik
Svećenik
13:57 14.01.2013.

Cestitam. Tri godine u Berlinu i nije naučila njemački. I hvali se time. Lijepo!

Avatar lihvar007
lihvar007
11:04 12.01.2013.

– Znate onaj osjećaj kad uđete u pekarnicu i prodavačica bureka vas prepozna pa se s vama našali? - svaki dan doživim takav osjećaj, kad se rastaneš mogli bi koji put zajedno na burek, ja častim :)

DL
dva.leptira
20:10 31.10.2014.

"Na takav mirniji tempo navikla se u Berlinu u kojem živi sa suprugom Ozrenom Pupovcem – jedinom osobom s kojom na sjeveru Pruske govori na hrvatskom jeziku." Hm, na hrvatskom jeziku?? :D Dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije