Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Uzrujana Minea podijelila upozorenje: 'Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne!'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
19.02.2021.
u 11:16

Naime, Minea je već neko vrijeme žrtva drskih prevaranata koji njezine slike koriste kako bi prodali tablete za mršavljenje ili programe dijeta.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea na Instagramu je ponovno podijelila objave u kojima upozorava pratitelje da ne nasjedaju na lažne oglase. Naime, Minea je već neko vrijeme žrtva drskih prevaranata koji njezine slike koriste kako bi prodali tablete za mršavljenje ili programe dijeta. 

- Ponovno su se pojavili lažni oglasi i web stranica. Ne nasjedajte i prijavljujte - napisala je uz objavu na Instagram Storyju. 

Foto: Instagram screenshot

Kako joj upozorenje ne bi nestalo za 24 sata koliko traje Instagram Story, uzrujana Minea podijelila je fotografiju i na svom 'feedu' te dodatno naglasila pratiteljima da ne podržava prevarante koji se koriste njezinim likom u svrhu prodaje proizvoda koje ona osobno ne koristi. 

- Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne! Hvala vam svima koji ste mi javili da su se opet pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama - napisala je pjevačica i voditeljica i dodala:

- Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, a kamoli svoje osobne podatke. Sve moje poslovne partnere kao i proizvode koje osobno koristim možete vidjeti baš ovdje, na mom verificiranom Instagram profilu. Budite mi dobro i čuvajte se - zaključila je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije