Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Novi uspjeh Madonnine kćeri! 24-godišnjakinja novo je lice slavnog dizajnera kojeg obožavaju Hrvatice

Foto: profimedia
1/7
18.02.2021.
u 23:30

Kolekcija Marc Jacobs nije prvi izlet Madonnine kćeri u modu. Godine 2019. debitirala je u video kolekciji za Miu Miu i od tada pojavila se u nizu kampanja.

Lourdes "Lola" Leon, kći pop ikone Madonne, novo je lice proljetne kolekcije dizajnera Marca Jacobsa, prenijeli su američki mediji.Američa tvrtka objavila je suradnju uz niz fotografija kolekcije na kojima je Leon u jarkim bojama i dezenima.

Novim editorijalom pohvalila se i sama Lourdes Leon na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Kolekcija Marc Jacobs nije prvi izlet Madonnine kćeri u modu. Godine 2019. debitirala je u video kolekciji za Miu Miu i od tada pojavila se u nizu kampanja među kojima i Jean-Paul Gaultier x Supreme i Parade x Juicy Couture.

Lourdes Leon, 24-godišnja kći iz Madonnine veze s fitness trenerom, bavi se i pjevanjem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije