Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Uznemirujući sadržaj: Influencerica Uki Q objavila je slike ozljeda koje je njezinoj sestri zadao suprug

Foto: Instagram
1/7
29.09.2022.
u 14:24

Uki Q, koja na Instagramu ima 551 tisuću pratitelja, napisala je kako je odlučila javno podijeliti ove fotografije i video obiteljskog nasilja čija je žrtva njezina sestra kako bi podigla svijest o nasilju nad ženama.

Influencerica Una Kablar koja na društvenim mrežama koristi umjetničko ime Uki Q na Instagramu je podijelila video i fotografije svoje sestre Sare na kojima se vide užasne ozljede koje joj je zadao njezin suprug. Uki Q, koja na Instagramu ima 551 tisuću pratitelja, napisala je kako je odlučila javno podijeliti ove fotografije i video obiteljskog nasilja čija je žrtva njezina sestra kako bi podigla svijest o nasilju nad ženama.

"Damjan Hadžić muž je moje sestre koji je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je zadavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru 2 mjeseca i pravio modrice, uz prijetnje da će joj oduzeti skrbništvo ako se razvede od njega. Nakon što ju je večeras unakazio dovezao je na WMA i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti javno, njegov tatica Saša Hadžić počeo je prijetiti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih povreda. Zamolila bih svakog da ovu objavu podijeli kako bi nam pomogli u borbi s obiteljskim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 mjeseca. Imamo još puno toga reći, ali smo trenutno u šoku", napisala je Una na svom Instagramu.

Foto: Instagram

U komentarima su joj se javili pratitelji s porukama podrške, a poruku joj je napisala i Nives Celzijus.

"Na svijetu ima previše luđaka, a sustav ih je dovoljno, predugo mazio, nagrađivao za njihovu ludost i tretirao maltene ko žrtve nesretnih životnih okolnosti. Dosta je! Iskreno se nadam da ćeš svojom digitalnom moći razdrmati sustav koji je zahvaljujući čvrsto ustaljenim patrijarhalnim dekretima i u 2022. krajnje opresivan po žene", napisala je Nives.

VIDEO Preminuo poznati američki reper Coolio, znamo ga po kultnom hitu iz 1995. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije