Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon priznala

Uživa u novoj ljubavi! Martha Stewart (80) ponovno je zaljubljena: 'U vezi sam'

THE CANADIAN PRESS 2019-06-18
Foto: Andrew Vaughan
1/5
07.12.2021.
u 22:30

Budući da o njemu nije htjela reći ni riječ, pa ni ime, voditelju je odlučila ipak otkriti ponešto o svom ljubavnom životu. Zbog toga je otkrila neke detalje o svojoj bivšoj vezi s legendarnim televizijskim voditeljem Larryjem Kingom koji je preminuo u siječnju ove godine u 88-oj godini.

Televizijska zvijezda i slavna kuharica Martha Stewart (80) priznala je da je ponovno zaljubljena. U emisiji  "Watch What Happens Live" kabelske televizijske mreže Bravo, voditelju Andyju Cohenu odgovorila je na pitanje o svom ljubavnom životu, iako je pokušavala sakriti istinu. 

- Ne, nisam u vezi – pokušala je slagati Cohenu prije nego što se pokajala i rekla - ne bih trebala reći “ne”. U vezi sam, ali neću vam reći s kim - kazala je Martha u intervjuu, piše magazin People.

Budući da o njemu nije htjela reći ni riječ, voditelju je odlučila ipak otkriti ponešto o svom ljubavnom životu. Naime, Martha je  bila u vezi s legendarnim televizijskim voditeljem Larryjem Kingom koji je preminuo u siječnju ove godine u 88-oj godini.

- Otišli smo na večeru u talijanski restoran Elio’s u New Yorku kao prijatelji. Mislila sam da samo pričamo o novinarstvu, a onda je on postao malo zaljubljen - izjavila je uz kompliment Andyju Cohenu da je, osim Kinga, najljepši i najljubazniji voditelj koji ju je ikada intervjuirao na televiziji. 

Podsjetimo, Martha se od bivšeg supruga, odvjetnika i poduzetnika Andrewa Stewarta, razvela se 1990. poslije 26 godina braka u kojem su dobili danas 56-godišnju televizijsku voditeljicu Alexis Stewart. Poslije su joj se udvarali Anthony Hopkins i milijarder Charles Simonyi, no Martha je s obojicom prekinula. 2004. pet je mjeseci čak provela u zatvoru zbog nezakonitog trgovanja dionicama.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije