Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio s obitelji zbog pandemije

Užasno! Glazbenik se javio iz bolnice nakon što ga je otac izbo nožem: Nisam mogao govoriti

Foto: Instagram
1/6
15.01.2021.
u 12:35

Inače, kako pišu talijanski mediji, glazbenik je zbog pandemije živio s ocem i majkom. Za vrijeme jedne obiteljske svađe, otac je nasrnuo na njega i izbo ga u prsa kuhinjskim nožem.

Nakon što se prije nekoliko dana svijetom proširila vijest da je DJ-a Josepha Capriatija izbo vlastiti otac, glazbenik se javio iz bolnice. 

"Hvala bogu, živ sam. Hvala svima koji su mi ukazali podršku, dirnut sam. Još nisam uspio pročitati poruke i odgovoriti na njih, ali to ću učiniti za nekoliko dana kad ozdravim. Do jutros nisam imao snage ni govoriti, ali liječnici kažu da je najgore prošlo. Zamolio bih vas jedino da ukažete malo poštovanja prema mom ocu i mojoj obitelji, jer ni ja ni bilo tko od vas nemamo pravo suditi. Opraštam ocu na ludom postupku i molim se za njega. Sad mislim na svoj oporavak. Vidimo se uskoro" napisao je Joseph. 

Inače, kako pišu talijanski mediji, glazbenik je zbog pandemije živio s ocem i majkom. Za vrijeme jedne obiteljske svađe, otac je nasrnuo na njega i izbo ga u prsa kuhinjskim nožem. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:30 15.01.2021.

Da je umro i njega bi brojali pod umrle od corone .

DU
Deleted user
13:22 15.01.2021.

Sigurno je tata tražio lovu za kućanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije