Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE DOLAZE SA SVIH STRANA

Ususret koncertu Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb glazbena diva Josipa Lisac poslala posebnu poruku

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/12
24.05.2024.
u 10:49

Među brojnim čestitkama vjernih obožavatelja, poruke podrške našem su glazbeniku stigle i od kolega s glazbene scene te dugogodišnjih suradnika, a upravo se istaknula jedna posebna, od umjetničke dive Josipe Lisac.

Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, posljednjih dana u završnim je pripremama za svoj veliki slavljenički koncert koji nas očekuje na njegov rođendan, upravo 31. svibnja u Areni Zagreb. Ova nezaboravna večer donosi dvostruko slavlje – proslavu Tonyjevog 55. rođendana i obilježavanje 35 godina njegove izvanredne karijere.

Među brojnim čestitkama vjernih obožavatelja, poruke podrške našem su glazbeniku stigle i od kolega s glazbene scene te dugogodišnjih suradnika, a upravo se istaknula jedna posebna, od umjetničke dive Josipe Lisac. Josipa u emotivnoj video poruci nije krila oduševljenje Tonyjevim nadolazećim dvostrukim slavljem i njegovoj uspješnosti u dugogodišnjoj karijeri te je istaknula:

GALERIJA: Tony Cetinski novom pjesmom 'Tebi sve dugujem' najavljuje rođendanski spektakl u zagrebačkoj Areni

1/32

- Divno je što mogu, s tisućama vjernih poštovalaca, podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od njih tisuću kojima si oduvijek bio najbolji. 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si. To se permanentno gradi, uz strast, ogroman trud. Sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti mnoga srca. Iskrene čestitke i sretan ti rođendan, dragi Toni - rekla je glazbena diva.

Koliko su ovi dani za Tonyja posebni, govori i činjenica da se upravo ovih dana ususret koncertu snima i dokumentarni film koji će biti dostupan na Netflixu.  Stoga, ne zaboravite zaokružiti i podebljati datum 31. svibnja u svojim kalendarima i osigurajte svoje mjesto za nezaboravno rođendansko slavlje uz najpoznatije Tonyjeve hitove. Kupite ulaznice putem sustava Eventim i pridružite se velikom slavlju Tonyja Cetinskog! Video poruku glazbene dive Josipe Lisac pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

 

Glazbenik se ubrzo oglasio na svom Instagram profilu i kolegici zahvalio na lijepim željama. - Hvala draga Josipa Lisac . Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak. Volim te. Vidimo se i slavimo 31.05.2024. Arena Zagreb. Nemoguće je bilo sačuvati ovu objavu kako bih je objavio na sam dan koncerta - napisao je Cetinski, a fanovi su prokomentirali ovu dirljivu interakciju dvije legende domaće glazbene scene.

- "Za zaplakati zbog oboje, što nakon vas u ovom ništavilu i sivilu. Svaka njena riječ je odmjerena,duboka ,kao da istovremeno govori i o sebi. Predivna je ova ljubav između kolega,iskrena i čista. Neka nam dragi Bog sačuva ovo malo vrednota koje ostaše", "Predivna Josipa. Sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu,muzici i životnim stavovima" - kazali su.  

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije