Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBAN ODMOR

Usred skandaloznog razvoda od hollywoodskog miljenika, glumica odlučila pozirati u dekolteu

Foto: Instagram
1/8
30.08.2020.
u 17:05

Bivši supružnici glumica Amber Heard i glumac Johnny Depp mjesecima se svađaju na sudu usred brakorazvodne parnice zbog optužbi da ju je on zlostavljao.

Već nekoliko mjeseci bivši par Heard-Depp ne prestaje puniti medijske stupce svojom šokantnom rastavom praćenom optužbama o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje se navodno odvijalo u njihovom domu u Hollywoodu, a da bi se odmaknula od svega toga, glumica Amber Heard, bivša supruga hollywoodskog zavodnika Johnnyja Deppa zaputila se u Tursku.

Tamo je nekoliko dana istraživala ljepote bliskog Istoka, a pohvale u komentarima prikupila je poziravši u minijaturnoj crnoj haljini, s čašom vina u ruci dok sjedi na brodu. 

Foto: Instagram screenshot

- Teško je reći zbogom. Jako volim Tursku - napisala je kratko u opisu glumica s maramom oko glave. Čini se da joj je ovakav odmor bio potreban jer iza glumice su naporni mjeseci koje je provela na sudu s bivšim suprugom. Naime, optužujući se međusobno za obiteljsko nasilje cijeli slučaj eskalirao je njezinim prošlomjesečnim svjedočnjem gdje je zanijekala ljubavnu aferu s Elonom Muskom.

1/6

Svjedočila je Amber na Visokom sudu u Londonu u ime lista The Sun koji je 2018. objavio da je 57-godišnji Depp muškarac koji mlati žene. Na sudu je rekla da ju je Depp, zvijezda sage "Pirati s Kariba", napao najmanje 14 puta i prijetio da će je ubiti. Tvrdila je da ju je pljuskao, udarao šakama, glavom, nogama u ljubomornim ispadima bijesa ili pod utjecajem alkohola i droga. Depp, koji je tužio list The Sun, odbacuje sve navode i traži odštetu za klevete.

Heard, međutim, tvrdi da ju je Depp optuživao za afere s drugim glumcima i da je bijesnio od ljubomore što je završavalo nasiljem. Na sudu je rekla da je često bila u komunikaciji s Muskom, vlasnikom Tesle do 2016. godine. Suđenje je u ponedjeljak ušlo u treći i završni tjedan. Par se rastao 2017. nakon 15 mjeseci burnog braka. U postupku razvoda, Amber Heard povukla je tužbu za obiteljsko nasilje protiv Deppa koji joj je uplatio sedam milijuna dolara, a ona ih je proslijedila u humanitarne svrhe.

Tijekom ispitivanja Deppove braniteljice rekla da je redovito trpjela fizičko nasilje i rekla da je strahovala za život. "Izričito je puno puta prijetio da će me ubiti, a posebno na kraju naše veze", ustvrdila je. U svjedočenju je optužila bivšeg supruga da je imao manijakalno-depresivne napade, da pati od bipolarnog poremećaja i psihoze što je povećano drogama koje je uzimao zajedno s alkoholom više puta na dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije