Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ MLAĐIH DANA

Usporedili je sa sinom – koja je poznata manekenka djevojčica s fotografije?

Foto: Instagram
1/6
17.06.2019.
u 11:51

Hrvatski model Nina Morić bila je u braku s Talijanom Fabriziom Coronom, s kojim ima sina Carlosa.

Nina Morić, 42-godišnji model, na društvenim se mrežama prisjetila kako je izgledala u mlađim danima.

Objavila je fotografiju iz 1988. godine, na kojoj je svojim obožavateljima pokazala lijepo mladenačko lice koje joj je otvorilo vrata u svijet modelinga. Rođena je u Zagrebu, a talijansko državljanstvo dobila je nakon udaje za Fabrizia Coronu, s kojim ima sina Carlosa kojeg su spominjali u komentarima ispod fotografije koju je objavila manekenka.

Foto: Instagram Asos

"Ista kao Carlos", "Prekrasna", komentirali su joj ispod fotografije obožavatelji. Nina je mlada započela svoju karijeru modela, a jedno od najpoznatijih pojavljivanja bilo je ono u spotu latino-pjevača Rickyja Martina za pjesmu "Livin' la vida loca".

Nosila je revije poznatih modnih dizajnera poput Roberta Cavallija, za modne marke Valentino i Versace, a pojavljivala se i na naslovnicama najpoznatijih svjetskih časopisa. Javnost joj često upućuje kritike na račun njezina izgleda i plastičnih operacija kojima se kroz godine podvrgnula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije