Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je nasmijala

Urnebesna snimka naše plesačice, u ovom izdanju baca smeće u doba korone

Foto: Instagram
1/5
05.04.2020.
u 20:30

Martina Vuletić objavila je video na Instagramu kojim je razveselila svoje obožavatelje, kojih samo na ovoj društvenoj mreži ima 42 tisuće.

Zagrebačka plesačica Martina Vuletić koja je plesala na Severininoj turneji „The Magic Tour“ na Dori je nastupila s Colonijom koja se natjecala s pjesmom Zidine. Kasnije je na Instagramu Martina objavila video iz garderobe u kojem pleše s plesačem Marijem Vrbancem ples koji je kasnije na aplikaciji Tik Tok imala preko 700 tisuća pregleda.

Novi video koji je Martina objavila na Instagramu opet je izazvao veliki interes, a na Tik Toku je pogledan 1,7 milijuna puta. Martina je snimila u kakvom izdanju u ovo doba pandemije koronavirusom baca smeće te kako ga i reciklira. U videu Martina se našminka, skine svoj kućni ogrtač ispod kojeg ima pripijenu haljinu i štikle te u takvom izdanju izlazi iz kuće i odlazi baciti smeće.

 

– Dobro jutro! Kod mene papir ide četvrtkom, kod vas? – pitala je Martina svoje pratitelje kojih na Instagramu ima čak 42 tisuće. Obožavatelji su joj napisala da je video urnebesan i da ih je dobro nasmijala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije