Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne smeta im razlika

Upoznali su se kada je imao samo 18 godina, a ona 42: Glumac i redateljica obnovili bračne zavjete na 10. godišnjicu

Foto: Profimedia
1/4
23.06.2022.
u 16:20

Ovu godišnjicu glumac Aaron Taylor-Johnson i njegova supruga, redateljica Sam proslavili su vrlo romantično. Naime, obnovili su bračne zavjete. Oboje su o tome obavijestili fanove na društvenim mrežama, te objavili fotografije na Instagramu.

Glumac Aaron Taylor-Johnson i njegova supruga, redateljica Sam proslavili su 10. godišnjiccu braka. Engleski glumac koji ima 31 godinu je 54-godišnju suprugu upoznao kada je bio 18-godišnjak na snimanju filma o Johnu Lennonu. Par je najavio zaruke godinu dana kasnije, a vjenčali su se 2012.

Ovu godišnjicu proslavili su vrlo romantično. Naime, obnovili su bračne zavjete. Oboje su o tome obavijestili fanove na društvenim mrežama, te objavili fotografije na Instagramu. 

 

- Jučer je bio najljepši dan, ljetni solsticij, naša 10. godšnjica...obnovili smo zavjete i jedan drugom priznali osjećaje pred našim najbližima i nadražima, Bila je to proslava ljubavi i veselja - stoji u statusu koji je objavio Aaron.  
Podsjetimo, Aaron je već prije dokazao da su za njega godine samo broj.

- Ona je tako mlada, prelijepa duša tako da ne biste ni primijetili njene godine - kaže Taylor-Johnson. 
Par se upoznao 2009. godine kada je glumac dobio ulogu u njenom filmu "Nowhere Boy" gdje je glumio Johna Lennona.

 - Moj cijeli život potpuno se preokrenuo kad smo se upoznali - rekao je glumac. Supruga je u brak dovela dvije kćeri iz prijašnjeg braka, a u ovom braku dobili su još dvije. - Ljudi me pitaju kako usklađujem brak i karijeru i moram li raditi mnogo na tome. A ja mislim, ako moraš mnogo raditi na tome, onda nešto nije u redu s tvojim brakom - dodaje Aaron.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije