Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti se nižu

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Berlina, pratitelji oduševljeni: 'Sve ljepša i ljepša. Kako vam to uspijeva?'

Foto: Edina Zuko/PIXSELL/Ilustracija
1/7
23.06.2022.
u 08:29

"Svima nam nedostaješ, naša kraljice, vrati nam se!", "Najbolja, najljepša, najpametnija naša nezaboravljena predsjednica", "Sunce naše", "Zgodnica si", samo su neki od komplimenata upućeni bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) i nakon isteka mandata privlači pozornost. S pratiteljima i dalje komunicira putem društvenih mreža gdje objavljuje fotografije sa svojih putovanja koja su većinom vezana uz posao. Ovog puta Kolinda se javila iz Berlina gdje je pozirala ispred Brandenburških vrata, simbola glavnog grada njemačke. Nalaze se na Pariškom trgu i jedina su preostala od vrata izgrađenih kao ulaz u Berlin. 

Bivša predsjednica ponovno je oduševila vitkom linijom pozirajući u crnoj bluzi s cvjetnim uzorkom koja ima mašnu oko vrata te u crnim hlačama i balerinkama. 

Ispod njezine objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja.  "Ne samo meni, svima nam nedostaješ, naša kraljice, vrati nam se!!!!!", "Najbolja, najljepša, najpametnija naša nezaboravljena predsjednica", "Sunce naše", "Zgodnica si", "Jedna inteligentna, školovana s primjerenim ponašanjem kako kod kuće tako i u svijetu", "Kako samo uspijevate biti sve ljepši i ljepši", "Ja pomislih neka djevojčica, predivno", hvalili su je u komentarima.

Inače, Kolinda je sredinom lipnja privukla pozornost kada je stigla na utakmicu Francuske i Hrvatske u Parizu. Grabar-Kitarović uoči utakmice Hrvatske i Francuske u Parizu objavila je svoju fotografiju sa stadiona na kojem se igrao susret 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija.

"Sretno Hrvatska! Pozdrav Francuska! Sretna sam što te ponovno vidim. Hvala svim navijačima koji su me tako srdačno dočekali", napisala je bivša predsjednica na društvenim mrežama, a njezina podrška bila je dodatan vjetar u leđa našim vatrenima koji su ispred 77.000 gledatelja na Stade de Franceu pobijedili Francusku s 1:0 ostvarivši prvu pobjedu u deset međusobnih susreta. Pogodak odluke zabio je Luka Modrić iz jedanaesterca u 5. minuti.

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

Komentara 17

LU
Lu13
10:05 23.06.2022.

Bolja u svakom slucaju od ovog pogubljenog

MA
Marko1337
09:39 23.06.2022.

Zato je rošavi sve deblji, ružniji, blesaviji, neuračunljiv štetočina.

Avatar Becarina
Becarina
09:11 23.06.2022.

Naša kraljice, vrati nam se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije