Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOpisiva SLIČNOST

Unuka slavne Grace Kelly dokazuje kako 'jabuka ne pada daleko od stabla'

Camille Gottlieb
Foto: Instagram
1/4
06.10.2017.
u 08:43

Mlada Camille u kratkom vremenu skupila je 25 tisuća pratitelja na Instagramu koji je obasipaju komplimentima. 'Tvoja baka živi kroz tvoju ljepotu', napisao joj je jedan pratitelj

Izreka kako jabuka ne pada daleko od stabla, najbolje bi se mogla iskoristiti u slučaju mlade 19-godišnje Camille Gottlieb, koja neodoljivo podsjeća na svoju baku Grace Kelly. Camillina majka je princeza Stephanie od Monaka, a otac Jean-Raymond Gottlieb, instruktor skijanja, s kojim je Stephanie bila u vezi nakon razvoda od Daniela Ducrueta. Upravo je Stephanie bila u automobilu s majkom Grace kada je ona tragično nastradala u prometnoj nesreći 1982. godine.

 

I don't wanna hurt you but you live for the pain

A post shared by Cam🖤 (@camillerosegottlieb) on

Camille je u kratkom vremenu dobila 25 tisuća pratitelja na Instagramu, koji je redovito obasipaju komplimentima. To je pogotovo došlo do izražaja na fotografiji na kojoj ima cigaretu u ustima, a izgledom i šminkom podsjetila je na Grace.

 

💚Best Friends or Twins ? 💙

A post shared by Cam🖤 (@camillerosegottlieb) on

– Vidi se da ima isti glamour kao i Grace. Prekrasna je – bio je jedan od komentara, dok joj je jedan pratitelj napisao da je naslijedila bakinuljepotu.
 

 

Fluffy selfie 🕊

A post shared by Cam🖤 (@camillerosegottlieb) on

Komentara 3

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:32 06.10.2017.

To današnje zatrpavanje ženskih komplimentima po tim bolesnim društvenim mrežama im i je iskvarilo karaktere do besvjesti .. Nemoš' više pronaći normalnu stabilnu žensku osobu ni povećalom..

ST
Stipan
18:47 06.10.2017.

Baka joj je bila u svim krevetima u Holywodu , možda će je i unuka stići .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije