Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje roditeljima

Unuka Donalda Trumpa ozbiljno ozlijeđena tijekom dječje igre

Foto: Instagram/PIXSELL/Reuters
1/4
22.09.2019.
u 13:02

Kći i savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, u obraćanju novinarima u Bijeloj kući, uputila je važno upozorenje svim roditeljima.

Za vrijeme obraćanja novinarima u Bijeloj Kući, Ivanka Trump, kći i savjetnica američkog predsjednika, obavijestila je javnost kako je njezina osmogodišnja kći Arabella Rose Kushner igrajući graničar pala i jako udarila glavom, pa istovremeno tim putem upozorila roditelje.

Vijest je podijelila i na svom Instagram storyju otkrivši kako se Arabella pokliznula i jako udarila glavom, ali da je na svu sreću sve u redu. 

Inače, Ivanka je drugo dijete iz prvog braka Donalda Trumpa i Ivane Trump, koji je trajao od 1977. do 1991. godine. Na društvenim mrežama broji preko pet milijuna pratitelja i svojom objavom upozorila je na opasnosti koje udarci u glavu i potresi mozga mogu predstavljati. Podijelila je poveznicu službene agencije za kontrolu i prevenciju bolesti gdje se ljudi mogu informirati o problemima i simptomima koji prate udarac u glavu; glavobolja, mučnina, zbunjenost i poteškoće u pamćenju.

Podsjetimo, Ivana Marie "Ivanka" Trump je nakon kraće karijere modela odlučila krenuti tatinim stopama te počela trgovati nekretninama. Bila je i modna dizajnerica te je počela pisati knjige, a njezin najpoznatiji bestseler je "The Women Who Work". Trenutno obnaša dužnost savjetnice u Bijeloj kući. U braku je deset godina sa suprugom Jaredom Kushnerom, a osim Arabelle ima dvojicu sinova, petogodišnjeg Josepha Fredericka i trogodišnjeg Theodora Jamesa.

Podsjetimo, Ivanka se prošle godine našla u aferi nakon što su dužnosnici Bijele kuće otkrili da je koristila osobni račun elektronske pošte u prepiski o vladinim poslovima, što se protivi američkim saveznim propisima. Američki dnevnik Washington Post citirao je neimenovane izvore i istaknuo da su aferu otkrili dužnosnici Bijele kuće.

Upitana na tu temu, Ivanka Trump je kazala kako nije u tijeku s detaljima saveznih propisa, po dnevniku.

Glasnogovornik odvjetnika Ivanke Trump potvrdio je da je ona doista koristila osobni račun elektronske pošte prije nego je obaviještena o tim propisima, te je istaknuo da su svi mejlovi povezani s vladinim poslovima stavljeni na raspolaganje prije nekoliko mjeseci, po Washington Postu. Američki predsjednik Donald Trump osudio je u više navrata korištenje privatnog servera za elektronsku poštu za vladine poslove Hillary Clinton, njegove protivnice na predsjedničkim izborima 2016., kad je bila državna tajnica.
 

Ključne riječi

Komentara 3

VO
vorda400
13:48 22.09.2019.

Sad će deda Trump sagraditi zid oko tog igrališta da se nitko drugi ne ozljedi

TI
Tihana99
13:21 22.09.2019.

Mislila sam da je igra graničara izumrla zajedno s propasti komunizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije