Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde RTL-a

Pukla ljubav! Poznati televizijski par prekinuo uoči četvrte godišnjice veze

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
28.10.2021.
u 18:58

Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak u vezi su bili od kraja 2017. godine, a prekinuli su uoči četvrte godišnjice veze.

Novinarka i voditeljica sportskih minuta na RTL-u Ivona Hemen (30) i voditelj RTL-ove informativne emisije RTL Danas Ivan Vrdoljak (36) više nisu zajedno. U vezi su bili od kraja 2017. godine, a prekinuli su uoči četvrte godišnjice veze, piše Glorija. Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato, a tako će vjerojatno i ostati jer svoj privatan život nikada nisu pretjerano voljeli izlagati u javnosti. 

Njihova ljubav rasplamsala se upravo na hodnicima RTL-a.  -Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje- kazala nam je Ivona u jednom od intervjua. Jedno drugome bili su velika podrška kako u poslu tako i van njega.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

- Budući da je on iskusniji dobro mi dođu njegovi savjeti. Međusobno smo si vjetar u leđa- isticala je lijepa reporterka. A osim posla, vezali su ih i slični interesi van redakcije.  Oboje uživaju u sportskim aktivnostima, a slobodne trenutne nerijetko su provodili aktivno i  izvan svoja četiri zida. -Kad je lijepo vrijeme volimo se otisnuti motorom i uživati u prirodi, a na kraju dana nema ništa slađe od izležavanja na kauču i gledanja serija i filmova- rekla nam je Ivona. Iako su mnogi priželjkivali vidjeti ih pred oltarom taj se scenarij, ako je suditi prema trenutnoj situaciji, nažalost ipak neće dogoditi. 

Foto: RTL/Screenshot
VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anlaser
anlaser
10:32 30.10.2021.

Strašno ! Šta će sad jadni gledatelji rtla ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije